Gardēžu tūrē aicina iepazīst Vidzemi

Kaut arī gaisā jaušams rudens tuvums, ceļojumu sezona nebūt nav beigusies! To zina arī Rimi Gardēži, kuri uzsāk jaunu kampaņu Gardēžu tūre. Pasaules garšu atklājējs Mārtiņš Sirmais un vegānu dzīvesveida lietpratējs Edgars Sanders dodas uz Vidzemi un īpaši izstrādātos ceļojumu maršrutos aicina iepazīt restorānus, ražotnes, apskates objektus, dabas takas un visu, kas apliecina dzīves baudīšanu. Vienlaikus tā ir lieliska iespēja iepazīt pašmāju gardumu ražotājus, tādējādi veicinot arī kopējo Latvijas labklājības attīstību.

“Gardēži ir atvērti jaunajam un neparastajam, stilīgajam un tradicionālajam, garšām, smaržām, skatiem, piedzīvojumiem un sajūtām – visam, kas palīdz gardu muti baudīt dzīvi! Tas ir vienīgais noteikums, kas jāievēro, dodoties Gardēžu tūrē, protams, līdzās epidemioloģiskai drošībai. Tā kā ceļošana ārpus Latvijas joprojām ir izaicinājumu pilna, aicinām ikvienu atklāt jaunas vietas un garšas tepat, Latvijā. Šis ir  vēl viens solis arī sadarbībā ar pašmāju ražotājiem, jo, aicinot iepazīt katru Latvijas reģionu, vienlaikus varam atbalstīt vietējo uzņēmumu izaugsmi. Arī Vidzemes uzņēmumi ir gatavi uzņemt viesus, sarūpējot dažādus patīkamus pārsteigumus, ko varēs izmantot, apmeklējot tūres pieturas punktus,” aicina Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītājs Juris Šleiers.

Gardēžu tūres maršruti kā digitālas un taustāmas kartes ar Gardēžu ieteiktajiem pieturas punktiem un to aprakstiem pieejami Rimi interneta vietnē, sociālo tīklu kontos un mediju vidē, kā arī veikalos. Katrs ceļotājs pats var izvēlēties maršrutu mērot ar kājām, riteni vai auto.

Jaunlaiku latvieša galvaspilsēta – Cēsis

Tie laiki, kad visi ceļi veda uz Rīgu, ir pagājuši, un arvien biežāk rīdzinieki meklē patvērumu citās Latvijas vietās. Cēsis ir kļuvušas par vienu no iecienītākajām jaunās paaudzes tikšanās vietām ārpus Rīgas, kas piedāvā gan lieliskus restorānus un skaistus dabas skatus, gan stilīgas kultūras vietas un interesantus notikumus. Vegānu dzīvesveida lietpratējs Edgars Sanders iepazīstina ar vietām, kas noteikti jāapmeklē Cēsīs un tuvākajā apkaimē: restorāniem un viesu namiem, īpašam vietām dabas tuvumā, kamieļu parku, lielisku beziepakojuma veikalu un garda siera, maizes un alus darītavām.

Vidzemes sirds – Rīga, Straupe, Burtnieki, Mazsalaca

Pasaules garšu atklājējs Mārtiņš Sirmais šoreiz dodas ceļojumā tepat, pa Latviju, un aicina pievienoties maršrutā, kas atklāj nemainīgas vērtības dabisku, patiesu lietu cienītājiem. Viņš iesaka, ko pa ceļam apskatīt, kur meklēt vietējos lauksaimniekus, iepazīstina ar pavārdraugu, kurš gardi grilē uz autentiska turku grila, aicina laivot pa Salacu un, protams, vairākas reizes garšīgi paēst!

Izpildot dažādus uzdevumus, ceļotājus gaida patīkami pārsteigumi, piemēram, dāvana Straupes pienotavā. Bet, uzrādot Mans Rimi karti, var saņemt atlaides “Rāmkalnos”, “Ahh-Meat” Valmierā, kas piedāvā nobaudīt krāsnī lēni pagatavotu jēra priekškāju ar turku zirņu humosu un tahini, Mākslas telpā MALA Cēsīs, Aktīvās atpūtas parkā “Karjers”, ZS “Kliģeni” svaigajiem produktiem, Zoo “Rakši” un ekskursijas apmeklējumam Raiskuma alus darītavā.

Rimi Gardēžu tūrē dosies arī izsmalcināto garšu juveliere Signe Meirāne, ceļojumu maršrutus un bonusus vienkopus var atrast šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58675194sec.