Noskaidroti 2021.gada Baltijas mīlētākie, zaļākie un cilvēcīgākie zīmoli

• Mīlētākais zīmols Baltijā – Swedbank
• Lielākā izaugsme Baltijā – Bolt Food
• Mīlētākais debitants Latvijā – E.Gulbja laboratorija

2021. gada 24. septembrī tika apbalvoti mīlētākie, zaļākie un cilvēcīgākie Latvijas, Lietuvas un Igaunijas zīmoli dažādās kategorijās. Par mīlētāko zīmolu Baltijā, kā arī Latvijā, Lietuvā un Igaunijā atzīta “Swedbank”. Otrais mīlētākais zīmols Baltijā ir “Maxima”, savukārt trešajā vietā topā ierindojas “Omniva”.
Latvijā Mīlētāko zīmolu kategorijā otro vietu ieņem tīmekļa vietnes zīmols “inbox.lv”, bet trešajā vietā ierindojas mazumtirdzniecības tīkls “Maxima”.

“Pirmo reizi cilvēcīgums jeb uzņēmumu labie darbi un sociālā atbildība kļuvis par svarīgāko faktoru mīlētāko zīmolu izvēlē visās trīs Baltijas valstīs, apsteidzot tādus faktorus kā unikalitāte, kvalitāte, zaļums un izdevīgums. Tas apliecina, ka strauju pārmaiņu laikā uzņēmējiem ir svarīgi ne tikai pielāgoties jaunajai situācijai un eksperimentēt, bet arī atbalstīt un veicināt pozitīvas pārmaiņas sabiedrībā,” uzsver viens no Baltijas Zīmolu topa organizatoriem, Nord DDB vadītājs Andris Rubīns.

Par Cilvēcīgāko zīmolu Baltijā atzīta “Swedbank”, savukārt Latvijā – “Latvijas Valsts meži”, kam seko “Swedbank” un telekomunikāciju pakalpojumu sniedzējs “LMT” attiecīgi Latvijas cilvēcīgāko zīmolu topa otrajā un trešajā vietā. Lietuvā par cilvēcīgāko zīmolu atzīts “LRT”, bet Igaunijā – “ETV”.

Zaļāko zīmolu kategorijā Baltija līmenī uzvaras laurus plūca apģērbu tirdzniecības zīmols “H&M”, savukārt Latvijā par zaļāko zīmolu atzīts “Latvijas valsts meži”. Otrajā vietā Latvijas zaļāko zīmolu topā ierindojas dabīgās kosmētikas zīmols “MÁDARA”, bet trešajā – “Venden”. Par zaļāko zīmolu Lietuvā atzīts “Lietuvos geležinkeliai”, bet Igaunijā – “Orto / Puhas Loodus”.

Par Augošāko zīmolu Baltijā un arī Lietuvā atzīts ēdienu piegādes zīmols “Bolt Food”. Latvijā augošākā zīmola nomināciju ieguvis sūtījumu piegāžu uzņēmums “DPD”, otrajā vietā ierindojas “Kārums”, bet trešajā – “Bolt Food”. Par augošāko zīmolu Igaunijā atzīts “Rimi”.

Mīlētākais mediju zīmols Baltijā un arī Latvijā ir “Delfi”, bet Latvijas topā otro vietu ieņem “LTV1”, savukārt trešajā vietā ierindojas “TV3”. Lietuvas mīlētākais mediju zīmols ir “LRT”, savukārt Igaunijā pirmajā vietā ierindojas “ETV”.

Baltijā par mīlētāko pārtikas zīmolu atzīts piena produktu zīmols “Kārums”, kas ieņem pirmo vietu mīlētāko pārtikas zīmolu topā arī Latvijā, kam seko saldējuma zīmols “Ekselence” un saldumu zīmols “Laima”. Lietuvā par mīlētāko pārtikas zīmolu atzīts “Vytautas”, bet Igaunijā – “Kalev”.

Unikālāko zīmolu topā Baltijā pirmo vietu ieguvis tehnoloģiju zīmols “Apple”, savukārt Latvijā šajā kategorijā topā pirmajā vietā ierindojas “Rīgas Melnais Balzams”, otrajā – “Raffaello”, bet trešo vietu ieņem “Apple”. Par unikālāko zīmolu Lietuvā atzīts “Porsche”, savukārt Igaunijā šajā kategorijā topa pirmo vietu ieņem “Vana Tallinn”.

Mīlētāko zīmolu topā visaugstāk novērtētais jaunpienācējs Latvijā ir “E.Gulbja laboratorija”, kam seko “Netflix” un “Latvijas Loto” attiecīgi gada debitantu topa otrajā un trešajā vietā. Baltijā par mīlētāko šī gada debitantu atzīts “Netflix”, Lietuvā – “Ignitis”, bet Igaunijā – “Telia TV”.

Ar visiem topiem un uzvarētājiem iespējams iepazīties vietnē www.balticbrandforum.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.26949096sec.