Latvijas Badmintona federācija izaicina: 103 badmintona sitieni Latvijai par godu

Svinot Latvijas Republikas proklamēšanas 103.gadadienu, Latvijas Badmintona federācija izaicina veikt 103 badmintona sitienus Latvijai par godu. Lai vēl vairāk motivētu piedalīties badmintona izaicinājumā, “Lavazza” piešķirs 10 dāvanu komplektus kafijas baudītājiem, tai skaitā malto kafiju, krūzīti un “Lavazza” reklāmas suvenīrus.

“Veicam 103 badmintona sitienus Latvijas par godu! Nofilmējam to ar telefonu, planšetdatoru vai videokameru! Līdz 2021.gada 21.novembra plkst. 24:00 publicējam šo video savā Facebook lapā, tekstā pievienojot norādi uz Latvijas Badmintona federāciju un tēmturi #Lavazza103,” aicina Latvijas Badmintona federācija.

10 video, kas līdz 23.novembra plkst. 18:00 saņems visvairāk “Patīk”, tiks apbalvoti  ar dāvanu no “Lavazza” (malta kafija, krūzīte un reklāmas suvenīri).

“Latvijā vai jebkur cituviet pasaulē… Dzīvoklī vai villā, bēniņos vai garāžā, ārā vai iekštelpās, pagalmā, uz ielas, pludmalē, dārzā, mežmalā… Priecājoties par saulīti vai spītējot vējam, lietum un salam… Baidoties paklupt uz asfalta, bruģa, priežu saknēm vai paslīdēt uz tikko sabirušajām lapām, bet varbūt pat sniegā… Kopā ar draugiem, bērniem un vecākiem, brāļiem un māsām, vīriem un sievām, darba un studiju biedriem, kaimiņiem…” izaicinājuma norisi uzaicinājumā ieskicē Latvijas Badmintona federācija.

“Jā, olimpisko badmintonu spēlē sporta zālē, spēlētājiem cīnoties savā starpā. Taču pirmā saskarsme ar badmintonu vairumam arī Latvijā ir šāda, bez tīkla un līnijām, cenšoties uzstādīt jaunus rekordus. Tā ir badmintona priekšrocība, jo teju ikkatrs ir kaut reizi rokās turējis badmintona raketi. Un tieši tāpēc badmintons ir otrs populārākais sporta veids pasaulē,” komentē Latvijas Badmintona federācijas ģenerālsekretārs Kristians Rozenvalds.

“Šajos mājsēdes apstākļos vairākas sporta federācijas izaicina savos sporta veidos, tai skaitā izskriet, skrituļot vai izbraukt ar velosipēdu Latvijas kontūras. Tāds ir federāciju uzdevums - izaicināt cilvēkus sportot arī šādos mājsēdes apstākļos. Arī Latvijas Badmintona federācijai ir savs izaicinājums. Šogad 103 badmintona sitieni, nākamgad jau 104, katru gadu par vienu vairāk,” aicina Kristians Rozenvalds.

“Domāju, 103 sitieni, tas nemaz nav tik vienkārši pat tiem, kas trenējās badmintonā, jo ir grūti ilgi noturēt koncentrāciju, nepieciešama arī fiziska izturība. Arī pasaules spēcīgākie spēlētāji un pāri reti spēlēs apstākļos uzsit vairāk nekā 100 sitienus,” skaidro Kristians Rozenvalds.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.29485703sec.