Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Pamazām izplaukst lapas, dzīve kļūst zaļāka. Nesēdi mājās, bet dodies svinēt dzīvi. Ja trūkst ideju, tad, lūk, Travelnews.lv apkopojums ar idejām, ko darīt šajā nedēļas nogalē.

Visā Latvijā norisinās zibakcija

Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un Zemes zinātņu fakultāte aicina Latvijas iedzīvotājus iesaistīties dabas vērošanas zibakcijā “Viena diena Latvijā” 30. aprīlī, iesūtot zinātniekiem sezonālo dabas norišu attēlus. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izstāde «Auto 2022» tepat Ķīpsalā

No 29. aprīļa līdz 1. maijam Ķīpsalā risinās izstāde “Auto 2022”. Tā ir fantastiska iespēja iepazīties ar jaunumiem autopasaulē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Balvu novadā – īpašs pārgājiens

1.maijā Aicina sagaidīt šo pavasara mēnesi, dodoties pārgājienā pa Tepenīcas valni Susāju pagastā Balvu novadā kopā ar senlietu un retro motociklu kolekcijas “Cīrulīši” saimnieku Dzintaru Dvinski. Kopā jāpieveic 7 kilometri, jāpārvar 7 pakalni un jānoklausās 7 nostāsti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Posies uz Jūrmalu, uz Ķemeriem

Sestdien, 30. aprīlī, durvis apmeklētājiem vērs viens no populārākajiem kultūrvēsturiskajiem objektiem Jūrmalā – Ķemeru ūdenstornis. Plašāka informācija šeit.

Uz jauno muzeju Redanā

Jau 28. aprīlī tiek atklāts Karostas un Neatkarības kara muzejs Redanā. Tā ir lieliska iespēja uzzināt ko jaunu. Redanu apsaimnieko un muzeju izveidojusi Karostas glābšanas biedrība (KGB) ar Liepājas pašvaldības atbalstu. Muzejā ir apskatāmas vairākas ekspozīcijas. Viena no tām stāsta par Karostas rašanos, būvniecību un vēsturi. Ekspozīcijas pamatā ir laika līnija, kurā atzīmēti galvenie notikumi Karostas vēsturē no tās pirmsākumiem līdz mūsdienām. Laika līniju papildina laika posmiem atbilstoši priekšmeti. Interesanti, ka lielākā daļa izstādīto priekšmetu ir atrasti Karostā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Turaidas muzejrezervātā atklāj sezonu

Kā katru gadu 1. maijā Turaidas muzejrezervātā sākas vasaras sezona, kad apmeklētājiem tiek piedāvātas vairāk nekā 35 ekspozīcijas brīvdabā un telpās – Tautasdziesmu parkā, Turaidas mūra pilī, Turaidas baznīcā, muižas saimnieciskā centra ēkās, tai skaitā klaušinieku mājā un muižas pārvaldnieka vecajā dzīvojamajā mājā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti Rīgas ielu mākslu

Laikapstākļiem aiz loga paliekot arvien siltākiem, iedzīvotāji un pilsētas viesi daudz labprātāk pavada laiku pastaigās pa pilsētas ielām. Nogurstot no ierastajiem maršrutiem, ir jāmeklē jauni iespaidi, kā Rīga varētu pārsteigt. Viens no variantiem, kura dēļ noteikti ir vērts doties izlūkos, ir Rīgas ielu mākslas ceļvedis. Sākot no grandiozā Rudens Stencil un Kiwie kopdarba “Saule. Pērkons. Daugava”, ceļš vedīs līdz pat brīvdabas izstāžu zālei ar nosaukumu “Patiltes galerija”. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53889298sec.