Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Lielais karstums ir norimies, un nu ir īstais laiks, lai izbaudītu dažādus pasākumus un aktīvi iesaistītos dzīvē. Nekāda mājās sēdēšana!

Svinēsim Jūras svētkus Ventspilī

9. jūlijā Ventspilī svinēsim Jūras svētkus! Galvenie notikumi ar bagātīgu programmu “Jūra. Mīlestība. Spēle” atgriezīsies Ostas ielas promenādē. Svētku sajūtu ikviens varēs rast kā dienas programmā – satiekot Neptūnu, vērojot kuģu parādi, klausoties visdažādākos koncertus vai apmeklējot kūpinātu zivju smaržā ieskauto svētku tirgu, tā arī vakara daļā – baudot Latvijā zināmu mūziķu priekšnesumus un griežoties azartiskās dejās svētku ballē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsīs vērienīgs Riharda Vāgnera operas «Tristans un Izolde» koncertatskaņojums

Sestdien, 9. jūlijā, Koncertzālē “Cēsis” gaidāms viens no šīs vasaras lielākajiem notikumiem mūzikā – Cēsu Mākslas festivāla atklāšana ar Riharda Vāgnera operas “Tristans un Izolde” koncertatskaņojumu. Tristana lomā dzirdēsim Eiropas operteātru zvaigzni, vācu tenoru Marko Jenču (Marco Jentzsch), bet Izolde būs latviešu operdziedātāja Liene Kinča. Kopā ar viņiem – Eiropas un Latvijas vadošie solisti, Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris un diriģents Andris Poga. Plašāka informācija šeit.

Daugavas muzejā atgriežas svētdienu pēcpusdienu koncerti

10. jūlija pēcpusdienā - plkst. 16.00 - Daugavas muzeja vēsturiskajā parkā uzstāsies grupas JUUK ģitārists un dziesmu autors Oskars Jansons. Oskars uzstāsies akustiski, izpildot autormūziku – dažas iepriekš nepublicētas, kā arī jau izskanējušas dziesmas latviešu un angļu valodās, folk un kantri mūzikas žanros. Plašāka informācija atrodama šeit.

Mentālās veselības un mūzikas festivāls «OGLE» Siguldā

Šīs nedēļas izskaņā, 8. - 9. jūlijā, Siguldas pils kvartālā norisināsies mentālās veselības un mūzikas festivāls "OGLE 2022". Divu dienu garumā festivāla apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt diskusijas un padomus no nozares ekspertiem par tādām ar mentālo veselību saistītām tēmām kā stress, izdegšana, vecāku emocionālā stabilitāte un citas. Festivāla mērķis ir sabiedrībā vairot un normalizēt to, ka par mentālās veselības problēmām ir jārunā, turklāt to var darīt gan daloties pieredzē, gan baudot laiku mūzikas pavadījumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aicina pop-up restorāns Kalnienas šaursliežu dzelzceļa stacijā

Ieskandinot tradicionālos Bānīša svētkus, kas Gulbenē un Stāmerienas pagastā notiks šīgada 3.septembrī, tiek turpināta 2021.gada Bānīša svētkos aizsāktā tradīcija – pop-up restorāni Kalnienas stacijā. Pirmais pop-up restorāns ikvienu gaidīs jau 10.jūlijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rāznas Nacionālā parka Ceļotāju dienās aicina iepazīt dabas un kultūras vērtības

Lai iepazīstinātu ar dabas un kultūrvēstures vērtībām, kā arī seno amatu prasmēm, 9. un 10. jūlijā jau sesto reizi notiks Rāznas Nacionālā parka Ceļotāju dienas. Pirmo reizi visi interesenti varēs baudīt divu dienu programmu, plašāk iepazīstot Rāznas Nacionālā parka ūdeņus. Pilna pasākumu programma skatāma www.daba.gov.lv/lv/raznas-nacionala-parka-celotaju-dienas, kur pieejama arī izsmeļoša informācija par visām aktivitātēm un pieteikšanās kārtību. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pilī 10. jūlijā norisināsies ikgadējie Dārza svētki

Tradicionāli, pašā vasaras un rožu plaukumā, Jaunmoku pilī, tiek svinēti Dārza svētki! Šogad tie norisināsies 10. jūlijā, kad no plkst. 11.00 pils kompleksā apmeklētājus gaidīs Latvijas mākslinieki un daudzveidīgas izglītojošas un atpūtas aktivitātes visai ģimenei. Jaunmoku pils Dārza svētkos gaidāmi pārsteigumi no enerģiskās dziedātājas Būū un Kandavas Deju skolas. Darbosies mājražotāju un amatnieku tirdziņš, dārza spēles un ekskursijas. Būs iespēja iestaigāt jauno Mežaparka pastaigu taku, kā arī baudīt Valtera Pūces un Daiņa Teņa (DAGAMBA) svētku noslēguma koncertu  “Radīts Latvijā”. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.60179687sec.