Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Saules siltuma kļuvis mazāk, lietus vairāk? Nebēdā, vasara vēl turpinās, un nav jāsēž mājās, ja visā Latvijā tik daudz interesantu pasākumu!

Cēsis svin 816.jubileju

Jau tradicionāli jūlija trešajā nedēļas nogalē, no 15.jūlija līdz 17.jūlijam, Cēsis svinēs savus gada lielākos svētkus – “Cēsis 816”. Šie būs pirmie svētki pēc ilgstošāka pārtraukuma, kad plašās programmas notikumus varēs apmeklēt klātienē bez ierobežojumiem. Svētku vadmotīvs, atsaucoties uz pērn notikušo novadu reformu, ir augšana. Augšana gan fiziskā, gan intelektuālā, gan vides aizsardzības jomā, kam šajos svētkos tiks pievērsta īpaša uzmanība. Plašāka informācija par svētkiem atrodama šeit.

Balvu novada svētki

Balvu novada svētki šogad no 13. līdz 16. jūlijam. Svētku programmā šogad paredzētas dažādas aktivitātes, lai ikviens novada iedzīvotājs un viesis, apmeklējot svētku pasākumus, atrastu sev saistošāko notikumu vai nodarbi. Plašāka informācija atrodama šeit.

«Uzziedi Smiltenē!» - Smiltenes pilsētas svētki 2022

Smiltenes pilsētas svētki 2022 norisināsies no 15. līdz 17. jūlijam un koncentrēsies pilsētas zaļajā zonā - Vecajā parkā un Tepera ezera promenādē. Svētku devīze šogad ir "Uzziedi Smiltenē!" - tas ir stāsts par satikšanos, kopīgu muzicēšanu, dejošanu, dziedāšanu, radīšanu un darīšanu. Pilsētas svētki ir laiks, kad bagātināt mūsu kultūrtelpu un uzziedēt kopā ar to! Plašāka informācija atrodama šeit.

Preiļu parkā Zero Waste festivāls «Daba – Cilvēks – Daba» un Parka svētki

Šī gada 15. un 16. jūlijā Preiļu parkā pie zirgu staļļa un pludmalē norisināsies bezatkritumu un videi draudzīga dzīvesveida popularizēšanai veltīts Zero Waste festivāls “Daba – Cilvēks – Daba”. Festivāls ir daļa no šīgada Preiļu Parka svētkiem! Plašāka informācija atrodama šeit.

Mājas kafejnīcu dienās Dobeles novadā

Pašā vasaras vidū, no 16. līdz 17.jūlijam norisināsies Mājas kafejnīcu dienas Dobeles novadā, kurās viesus gaidīs 11 dažādas Mājas kafejnīcas un piedāvās baudīt gardus, sātīgus ēdienus vasarīgās svētku sajūtās. Plašāka informācija atrodama šeit.

Krāslavā «Ghetto Basket» un «Ghetto Football» turnīri

16. jūlijā Krāslavā notiks ielu 3 pret 3 basketbola „Ghetto Basket” un ielu 3 pret 3 futbola “Ghetto Football” turnīri. „Ghetto Games” šobrīd ir lielākā jauniešu ielu sporta un kultūras kustība Latvijā un Austrumeiropā, kas katru gadu pulcē vairāk nekā 10 000 dalībnieku un 300 000 sekotāju medijos un sociālajos tīklos. Kā citus gadus, arī šajā sezonā „Ghetto Games” ielu basketbola un futbola turnīri norisināsies Krāslavā 16. jūlijā. Pasākuma norises vieta stāvlaukumā pie tirdzniecības centra “Beta” (Aronsona iela 7). Pasākuma ilgums ir aptuveni 6 stundas no 11.00 līdz 17.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

Motobraucēju saiets «Kurland Bike Meet 2022» Ventspilī

No 15. līdz 17.  jūlijam Ventspilī norisināsies “Kurland Bike Meet 2022”, kas ir viens no lielākajiem Baltijas valstu motodzīves pasākumiem. Tradicionālā motobraucēju salidojuma laikā, ikviens interesents varēs iepazīt moto pasaules jaunumus, dzīvesstilu un ceļojumu iespējas. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.54769588sec.