Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Augusts ir klāt, bet vasaras izklaides rit pilnā sparā. Dažās pilsētas svētki, citur koncerti, festivāli un citas izklaides. Travelnews.lv iepazīstina ar savu pasākumu TOP7.

Ventspilī svin pilsētas svētkus

Ventspils Pilsētas svētku notikumi plānoti no 5. līdz 7. augustam. Šogad atzīmēsim Ventspils 732. dzimšanas dienu, kurā visu paaudžu ventspilniekus un pilsētas viesus priecēs bagātīga svētku programma “Atklājumi”. Jaunatklātais Zinātnes centrs VIZIUM ikvienu rosina atklāt, izzināt, ieraudzīt un sajust. Tādas būs arī šīs trīs svētku dienas – piepildītas ar pārsteidzošiem atklājumiem, radošām aktivitātēm, koncertiem un grandiozu svētku uguņošanu. Plašāka informācija atrodama šeit.

Limbaži aicina uz pilsētas svētkiem

Šī gada vasarā, 5. un 6. augustā, Limbažos norisināsies pilsētas svētki. Šogad pilsēta svin un tai aprit 799 gadi un jubilejas gada moto ir “Grāmata apgaismo pasauli”.  Turpat Limbažu Viduslaiku pilskalnā notiks arī Hanzas svētki. Tur cirps aitas, mazgās vilnu, varēs baudīt viduslaiku ēdienus, iegādāties rotas, kā arī paviesoties viduslaikus kara nometnē. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rēzekne svin dzimšanas dienu

Pašā vasaras plaukumā, no 5. līdz 7. augustam Rēzekne ielūdz uz savu 737. jubileju, piedāvājot rēzekniešiem un pilsētas viesiem plašu un daudzveidīgu Rēzeknes svētku programmu dažādām gaumēm trīs dienu garumā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Bauska TASTE

Jau šajā nedēļas nogalē, 5. un 6. augustā, Bauskas Pilskalna parka estrādē pulcēsies tūkstošiem mūzikas cienītāju, lai jau ceturto reizi piedzīvotu neaizmirstamu satikšanos starp trijām upēm un festivāla “Bauska TASTE” debesīm. Plašāka informācija atrodama šeit.

Alūksne aicina uz randiņu

Alūksnē gada galvenais notikums ir Alūksnes pilsētas svētki – tos svin četras dienas augusta pirmajā nedēļas nogalē. Ik gadus tie pārsteidz arī pašus Alūksnes iedzīvotājus: jaunas skaņas, dziesmas, dejas un vēl nebijuši pasākumi. Pilsēta šajās dienās pulcē ne vien visas pasaules ziņkārīgos, bet sauc uz brīdi mājās arī savus novadniekus – uz Kapusvētkiem: tie ir alūksniešu senču piemiņas un daudzināšanas svētki. Šogad svētki norisināsies no 4.-7. augustam.  Šis solās būt “Labākais vasaras randiņš”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dobeles Pils svētki

Sestdien, 6. augustā, Dobeles Pils pagalmā SVINĒSIM KĀ SENĀK Dobeles Pils svētkus gluži kā 20. gs. 20., 30. gados – ballīšu atmosfērā, kad Pils pagalms bija Dobeles kultūras dzīves galvenā norises vieta. Š.g. augustā aprit gads kopš atjaunotā Pils vēra durvis saviem apmeklētājiem. Pirmajā jubilejā mūsu mazajiem apmeklētājiem dāvināsim Liepājas leļļu teātra izrādi TRĪS RUKSĪŠI, savukārt vakara kulminācijā leģendārās rokgrupas PĒRKONS koncerts un svētku noslēgumā nakts balle ar grupu BALLĪŠU KVARTĀLS (Audiokvartāls). Plašāka informācija atrodama šeit.

Ērģeļmūzikas koncerts Rīgas Domā

Jau 2022. gada 6. augustā pl. 21.00 Rīgas Doms aicina uz 35. Starptautiskā ērģeļmūzikas noslēguma koncertu – nakts koncertu, kas šoreiz klausītājam ļaus iejusties gregoriskā korāļa un viduslaiku dziedājumu burvīgajā atmosfērā, ērģeļu izspēlētās improvizācijās un speciāli šim koncertam Ilzes Reines radītajās skicēs, kā arī Ainara Šablovska Latvijā reti spēlētā duduka skaņās. Mazliet meditācijas un vakara gaismas Rīgas Doma velvēs – festivāla noslēgums pēc bagātīgas un daudzveidīgas festivāla programmas,11 koncertiem izskanot. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.732162sec.