Travelnews.lv iesaka: Nedēļas nogales pasākumu TOP7

Klāt jau arī astronomiskais rudens. Taču kultūras un izklaides pasākumi nav gājuši mazumā, taču pamazām tie pārceļas uz telpām, siltumā, bet vēl ir gana daudz notikumu, kas baudāmi ārā, dabā. Tādēļ nesēdi mājās, bet dodies izzināt jauno un gūt baudījumu dvēselei un miesai.

Zelta rudens karalistē Siguldā - čempionāts «Spieķis un ķirbis»

Jau šajā nedēļas nogalē, 24. septembrī, Siguldas pils kvartālā ar krāsainu un daudzveidīgu programmu noritēs ikgadējie “Zelta rudens karalistes svētki 2022”. Radošās darbnīcas lieliem un maziem, dizaina tirgus, koncerti un čempionāts “Spieķis un ķirbis” ieskandinās astronomiskā rudens iestāšanos. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpils cietoksnī vasaras auto sezonas noslēguma pasākums un auto izstāde

Šā gada 24. septembrī no plkst.17.00 līdz plkst. 22.00 Daugavpils cietokšņa Inženieru arsenāla pagalmā (Imperatora ielā 8) norisināsies ikgadējs pasākums "Final summer season party”, kas būs veltīts vasaras auto sezonas noslēgumam. Pasākumu organizē Daugavpils Tehnikas un industriālā dizaina centrs „Inženieru arsenāls” un automobiļu klubs "Drive2 Daugavpils". Plašāka informācija par pasākumu atrodama šeit.

Smiltenē velobrauciens «Ieriteņo rudenī» 2022

24. septembrī Smiltenes Tūrisma informācijas centrs aicina piedalīties velobraucienā “Ieriteņo rudenī!”, lai atzīmētu aktīvās tūrisma sezonas noslēgumu. Šajā braucienā dalībnieki varēs iepazīt Raunas pagasta un apkārtnes ainaviskās un kultūrvēsturiskās vietas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jūrmalā Street-food festivāls «RestoBulduri»

Jau 24. un 25. septembrī Jūrmalā, Bulduros norisināsies Street Food festivāls – RestoBulduri. Pasākuma organizatori dalībniekus sauc par Lielisko Piecinieku, jo festivāla apmeklētājus lutinās- 36. līnija ar šefpavāru Lauri Aleksejevu, Choice Jūrmala restorāns ar šefpavāru Robertu Slaidiņu, Faces restorāns ar šefpavāru Andreju Ursu , Olivjē restorāns ar Jūliju Škuļinu un Kafijas Stūrītis ar Andreju Ohohoņinu. Pasākums norisināsies visas dienas garumā no plkst.12:00- 19:00, ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija atrodama šeit.

24.septembrī aicina uz Emzes parka rogainingu

24.septembrī sportisti, aktīvā dzīvesveida piekritēji un entuziasti aicināti piedalīties Emzes parka rogainingā Gulbenē. Emzes parka rogainings būs interesants piedzīvojums gan sportistiem jaunu izaicinājumu meklējumos, gan arī ikvienam, kam patīk aktīvs dzīvesveids un iespēja aizraujoši pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā. Aicinātas piedalīties arī ģimenes ar bērniem un draugu kompānijas. Emzes parka rogaininga mērķis ir ne vien piesaistīt sportistu pulkam jaunus dalībniekus un popularizēt rogainingu kā sportiski aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, bet arī izzināt Emzes parka ainaviskās un kultūrvēsturiskās vērtības, kā arī rosināt parku izmantot sportiskām aktivitātēm, dabas baudīšanai un rekreācijai. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ekskursija «Pa Rīdzenes upes ceļu – muzejā un Vecrīgā»

Svētdien, 25. septembrī, uz svētdienas ekskursiju “Pa Rīdzenes upes ceļu – muzejā un Vecrīgā” pulksten 11.00 vai 14.00 aicina Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs. Tā būs izzinoša un aktīva ekskursija, kas sāksies muzejā un turpināsies Vecrīgas ielās, “ceļojot” uz tālajiem gadsimtiem, kad Rīgai cauri vijās Rīdzenes upe. Plašāka informācija atrodama šeit.

Prieki un lustes gaida Naukšēnu brūža svētkos

Tirdziņš, dziesmas, dejas, teātris, moto parāde un, protams, alus pagraba apskate, kur gandrīz simts gadu ražoja gardu alu, limonādi, iesala dzērienu, zelteri un medalu, – aicinām sestdien, 24. septembrī, uz Naukšēniem, kur norisināsies Naukšēnu brūža svētki. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46130586sec.