Travelnews.lv iesaka: TOP7 nedēļas nogales pasākumi

Drēgnais laiks gluži vai mudina palikt mājās, ieritināties zem silta pleda ar kūpošu tējas krūzi rokās, šādi baudot brīvdienas. Taču aktīviem cilvēkiem ar šādu izklaidi ir par maz. Tādēļ Travelnews.lv turpina apkopot ieteikumus nedēļas nogalei.

Aļņu diena Līgatnes dabas takās

Līgatnes dabas takas šo sestdien, 22. oktobrī, plkst. 11.30 aicina ikvienu interesentu uz Aļņa dienu, lai caur dabas ekspertu stāstiem, interaktīvām darbnīcām un spēlēm tuvāk iepazītu Latvijas diženāko zīdītāju. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aicina uz kulturvēsturisku pastaigu pa Jūrmalu

22. oktobrī plkst. 10.10 Raiņa un Aspazijas vasarnīca Jūrmalā aicina pievienoties kultūrvēsturiskai pastaigai, kurā varēs iepazīt Raiņa un Aspazijas dzīves vietas Jūrmalā, izbaudīt jūras mieru un izzināt Raiņa un jūras attiecības izstādē “Rainis un jūra”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Daugavpils Kultūras pils 50 gadu jubilejas koncerts “No Mocarta līdz Gangsta’s Paradise”

2022.gada 22. oktobrī plkst. 18.00 Daugavpils Kultūras pilī (Smilšu ielā 92), notiks Kultūras pils piecdesmitgades jubilejas koncerts. Koncerta mākslinieki: Dināra Rudāne, “Elpa” un Jānis Aišpurs, “Varang Nord” un “Svātra”, Arnis Slobožaņins un Jana Dudare, “Dabasu Durovys”, “Daugavpils Sinfonietta”, orķestris “Daugava”, koris “Daugava”, “Stop Time dance studio” un īpašie viesi – ŪGA un Laura Svikša. Plašāka informācija atrodama šeit.

Gulbenē ekskursijā «TE dara, TE rodas»

Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs” 22.oktobrī aicina ikvienu interesentu – gan pilsētas viesi, gan vietējos iedzīvotājus -  doties ekskursijā pa Gulbeni “TE dara, TE rodas”. Plašāka informācija atrodama šeit.

Makšķerniekus izaicina Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām "Lielupes līdaka"

Lai popularizētu makšķerēšanu kā veselīgu un aktīvu sporta veidu un iesaistītu iedzīvotājus tautas sporta aktivitātēs, 22. oktobrī notiks Jelgavas atklātās sacensības makšķerēšanā no laivām "Lielupes līdaka 2022". Dalībnieki var startēt individuāli vai komandās pa divi, no kuriem vienam dalībniekam jābūt pilngadīgam. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aizkrauklē atklās jauno veloparku

2022.gada 22. oktobrī pulksten 13 Aizkrauklē svinīgi atklās jauno multifunkcionālo veloparku, kas uzbūvēts Vecmaurēnos-1, laukumā pretim Aizkraukles novada vidusskolai. Atklāšanas pasākumā varēs vērot arī braucienu paraugdemonstrējumus uzņēmuma “Velosolutions” pārstāvju vadībā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Sasildi rudeni Ūdens piedzīvojumu parka atrakcijās un SPA zonā

No 2022.gada 4.oktobra, pēc ikgadējiem remontdarbiem apmeklētājiem atkal pieejama Ūdens piedzīvojumu parka ūdens atrakciju un SPA zona, un tā atvērta no otrdienas līdz svētdienai, no plkst. 12.00 līdz 21.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 20.04.2024 Ar vilcienu uz Madonu, Cesvaini un Gulbeni Madonas TIC
Kāp Rīgā vilcienā un, vērojot ainavas aiz loga, brauc uz Vidzemi, kur tevi sagaidīs bagātīgs tūrisma maršruts visas dienas garumā. | Skatīt vairāk
17 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.06435299sec.