Dziedātājs Igo izsludina jubilejas tūres papildkoncertus

Ņemot vērā skatītāju lielo interesi un izpārdotos koncertus, leģendārais dziedātājs Igo nolēmis izsludināt savas 60 gadu jubilejas koncerttūres papildkoncertus, kas turpināsies līdz pat nākamā gada pavasarim.

Tāpat kā līdz šim, arī koncerttūres turpinājumā skanēs gan Igo «zelta repertuārs» no grupām «Līvi», «Remix», «Liepājas brāļi», gan fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas «Lāčplēsis», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» u.c. darbiem, kas bijuši svarīgi gan Igo, gan Latvijai.

«Šie būs koncerti, kur būs dzirdami skaņdarbi, kurus klausītāji vienmēr grib dzirdēt un gaida, kuri ikvienam raisa emocijas, atmiņas, kuriem var dziedāt līdzi; kompozīcijas, kuras pārdzīvojušas laika pārbaudi un joprojām klausās vairākās paaudzēs,» saka dziedātājs.

Jāpiebilst, ka mākslinieks ir aktīvs joprojām, un arī pēdējos gados tiek radīti skaņdarbi, kuri guvuši lielu popularitāti šodien. Līdzās šīm dziesmām  koncertos noteikti skanēs arī agrāk radītie Igo izpildītie hiti, kuru autori ir Raimonds Pauls, Zigmars Liepiņš, Ēriks Ķiģelis, Jānis Strazds, Jānis Lūsēns, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Aivars Hermanis, Valts Pūce un arī pats Igo. «Brīva diena», «Vējš sola lapai debesis», «Redzēj puisis, redzēj meita», «Nojausma», «Mālos pelēkos», «Ieelpots»,  »Bet dzīvē viss ir savādāk», «Nepiesauc, nepasauc mani vēl», «Kā senā dziesmā», «Laika dziesmiņa», «Meitenei kafejnīcā», «Pilnmēness naktī», «Zīlīte» u.c., turklāt katrā koncertā repertuārs un īpašo viesu sastāvs būs atšķirīgs. Koncertos piedalīsies muzikālā grupa Jāņa Strazda vadībā.

Pēdējos desmit gadus Igo aktīvi pievērsies arī vizuālajai mākslai. Top grafikas, paša dizainēti priekšmeti un trauku sērijas. Katru gadu Igo darbi redzami izstādēs Latvijā un ārpus tās robežām. Tuvākā gaidāmā izstāde, kurā būs redzama Igo grafika un trauki, aprīlī un maijā būs skatāma Kultūras pilī «Ziemeļblāzma». Paralēli tam Igo attīsta mūzikas un mākslas centru «Ceplis» Mežotnē, kur vada ekskursijas un meistarklases.

Igo dizaina priekšmetus, mūzikas albumus, trauku eksemplārus un grāmatas varēs iegādāties jubilejas koncertu vietās. Pēc koncertiem ikvienam, kurš vēlēsies, būs iespēja nofotografēties kopā ar dziedātāju un saņemt viņa autogrāfu.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā.

Igo jubilejas koncerti notiks:

30.decembrī plkst. 19.00 Saldus sporta centrā

10.februārī plkst. 19.00 Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”

14.februārī plkst. 19.00 Tukuma Kultūras centrā

17.februārī plkst. 19.00 Siguldas Devonā

24.februārī plkst. 19.00 Ādažu Kultūras centrā

25.februārī plkst. 18.00 Krustpils Kultūras namā

4.martā plkst. 18.00 Valmieras Kultūras centrā

8.martā plkst. 19.00 Ogres Kultūras centrā

10.martā plkst. 19.00 Madonas Kultūras namā

11.martā plkst. 18.00 VEF Kultūras pilī

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.86570501sec.