Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Ar katru dienu aizvien vairāk jūtam ziemas elpu. Ārpusē varbūt arī vairs nav tik mīlīgi, taču tas nav iemesls, lai sēdētu mājās nedēļas nogalē. Travelnews.lv iesaka idejas nedēļas nogalei.

Izbaudi Cēsu restorānu nedēļu

No 5.novembra līdz 13.novembrim gaidāma ikgadējā Cēsu novada restorānu nedēļa. Šogad akcijā piedalīsies restorāni no Līgatnes, Amatas, Pārgaujas un Cēsīm. Cēsu novada iedzīvotājiem un viesiem būs lieliska iespēja baudīt izsmalcinātus ēdienus par īpaši draudzīgām cenām. Gardēžus ieturēt maltīti aicinās deviņi Cēsīs un novadā iemīļoti un zināmi restorāni. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies uz Ventspili, uz “Melo-M” koncertu

6. novembrī plkst. 16.00 pirmo reizi koncertzālē “Latvija” izskanēs grupas “Melo-M” koncerts. Grupas “Melo-M” izvēlētais interpretāciju materiāls ir ļoti dažāds – popmūzika, rokmūzika, tautas mūzika, klasika un arī mūsdienu akadēmiskā mūzika. Mūzikai grupas rokās tiek piešķirts savs skanējums, savs izturētais stils. Čellu trio šim koncertam sagatavojuši plašu skaņdarbu amplitūdu, piedāvājot Kārļa Auzāna orģinālmūziku, mūziku, kas rakstīta teātra izrādēm, kā arī latviešu komponistu mūziku (R. Pauls, J.Lūsēns, grupa “Prāta Vētra”), pasaules tautu mūziku (Zorbas deja, Āfrikāņu melodijas), popmūzikas hitus (“Coldplay”, “Mumford and sons”) un pat rokmūzikas klasiku (“Pink Floyd”, “Europe”, “Deep Purple”). Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti Rēzekni, izmantojot jauno audiogidu

2022. gada 31. oktobrī atklāti stendi jaunākajam audio gidam pilsētā, kas izveidots četrās valodās un ietver infomāciju par 11 nozīmīgākajiem un interesantākajiem objektiem pilsētā. Pieejams audiogids arī latgaliešu valodā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Aktīvajiem – Jāņa Daliņa dzimšanas dienas svinības Valmierā

Aktīvās atpūtas piekritējiem un vieglatlētiem Jāņa Daliņa dzimšanas diena asociējas ar ikgadējo piemiņas skrējienu Valmiera – Brenguļi. Šogad, papildinot jau nemainīgās tradīcijas, Valmieras novada pašvaldība aicina uz pārgājienu no Valmieras līdz Brenguļiem. 5. novembrī plkst. 11.00 atzīmēsim Jāņa Daliņa 118. dzimšanas dienu un dosimies vieglatlēta piemiņas pārgājienā kopā ar dabas tūrisma gidi, velobraucēju un krosmintona entuziasti Santu Paegli. Plašāka informācija atrodama šeit.

Ķīpsalā izstāde “Furniture & Design Isle 2022”

Prestižās “Red Dot” dizaina balvas ieguvējs pašmāju zīmols “an & angel”, par bestselleru kļuvušie zīmola “BAART” pinumi, ilgtspējīgas pārstrādāta papīra lampas no “O Design”, stilīgas ar rokām darinātas zīmola “Blera Bags” mugursomas... – šos un citus oriģinālos pašmāju zīmolu veikumus varēs apskatīt izstādē “Furniture & Design Isle 2022” jau šajā nedēļas nogalē, no 4. līdz 6. novembrim Ķīpsalā! Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti Kolku ar jauno audiogidu

Kolkas Lībiešu saieta nams, sekojot sabiedrībā valdošajam pieprasījumam pēc digitāliem risinājumiem un pandēmijas laika mestajiem izaicinājumiem klātbūtnes kontaktu mazināšanai, izstrādājis Kolkas ciema audiogidu. Audiogida saturu un stāstījumu veidojusi kolceniece Dženeta Marisnka, kas ir zinoša un praktizējoša gide. Plašāka informācija atrodama šeit.

Spoku stāsti un citi pasākumi Tukumā

5. novembrī no 19.00 līdz 22.00 Džūkstes Pasaku muzejā apmeklētāji aicināti uz stāstniecības pasākumu “Spoku stāstu vakars”.  Plašāka informācija par šo un vēl citiem pasākumiem atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::6.83966398sec.