Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Novembris ir patriotisma mēnesi, un jau šajā nedēļas nogale ir gana daudz pasākumu, gatavojoties Latvijas dzimšanas dienai. Bet, protams, ir arī citas idejas, kā pavadīt nedēļas nogali, nesēžot mājās.

Jelgavā patriotiskas aktivitātes

Patriotu mēneša ietvaros Jelgavas reģionālais tūrisma centrs (JRTC) no 11. līdz 18. novembrim aicina piedalīties izzinošā un atjautīgā aktivitātē “Svētku noskaņa Jelgavā”. Aktivitāte “Svētku noskaņa Jelgavā” ir aizraujošs veids, kā interesentiem parādīt un pastāstīt vietējiem iedzīvotājiem un pilsētas viesiem par valsts vēsturē svarīgajiem notikumiem un personībām, mudinot viņus pašus tos meklēt un veidot savu īpašu maršrutu, kur iekļauti Latvijas vēsturē un demokrātijas attīstībā nozīmīgas norises. Piedaloties aktivitātē, ikviens varēs atrast savu Latvijas svētku simbolu kopumu, aplūkojot Jelgavas pieminekļus, piemiņas zīmes un ēkas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Sigulda aicina gardēžus uz restorānu nedēļu

Jau šajā nedēļas nogalē, desmit dienu garumā, no 11. līdz 20. novembrim notiks Siguldas novada restorānu nedēļa, kurai šoruden ir devīze – “Mūsu saknes”. Rudens ir ražas un sakņu laiks. Tas ir īstais laiks, kad ēdienkartē iekļaut to, kas nācis no mūsu auglīgās zemes un laiks,  kad atceramies savas valsts pirmsākumus. Tas ir mūsu sakņu laiks! Plašāka informācija atrodama šeit.

Rundāles pilī interesants ģimenes pasākums

Sestdien, 12.  novembrī, no plkst. 12.00 līdz 14.00 Rundāles pils muzejs aicina uz ģimenes pēcpusdienu izstādē “Durvis uz vēsturi”, kas vēsta par muzeju darbinieku ekspedīcijām un ļauj ielūkoties restauratoru darba smalkumos. Plašāka informācija atrodama šeit.

Svētku pasākumi Daugavpilī

12. novembrī Daugavpils Kultūras pilī notiks Latvijas un Polijas Neatkarības dienām veltīts koncerts, savukārt 13. novembrī – Svētā mise par Tēvzemi Daugavpils Jēzus Sirds Romas katoļu baznīcā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā ģimenisks pasākums

Svētdien, 13. novembrī, Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs aicina uz Ģimenes dienu “Mūsu Latvijai – 104. dzimšanas diena”. Programmā: pulksten 12.00 un 14.00 ekskursija “Latvijas valsts sākums – cilvēki un notikumi”, no 11.00-16.30 radošas darbošanās iespēja bērniem kopā ar vecākiem, zīmējot apsveikumu Latvijai dzimšanas dienā. Dalība – ar muzeja ieejas biļeti. Plašāka informācija atrodama šeit.

Jaunmoku pilī “Paši skaistākie vārdi”

13. novembra pēcpusdienā – pl.13.00, Latvijas izdevniecību jauktais koris „Burtnieks” aicinās saklausīt un sajust mūzikas valodu. Pils Kolonnu zāli piepildīs komponista Jāņa Lūsēna kora dziesmu programma "Paši skaistākie vārdi", kas tapusi pateicoties Valsts Kultūras Kapitāla fonda atbalstam. Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies ciemos uz Rēzekni

Iestājoties klusākam periodam dabā, parādās vēlme izrauties no ikdienišķā,  doties piedzīvojumā, sajust kādas vietas krāsaino bagātību un ieraudzīt atšķirīgo. To izdarīt var dodoties uz kādu jaunu satikšanās vietu, kāpēc lai šoreiz tā nebūtu Rēzekne?  Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 01.05.2024 Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70029807sec.