Jaungada karnevāls, festivāla sajūtas un vērienīgas ballītes

Līdz gadu mijai ir palikušas skaitītas dienas un ir pēdējais brīdis sev ieplānot, kā sagaidīt Jaunā gada pirmos mirkļus. Pēc divu gadu lielu svinību klusuma “Festimo” ir ieplānojis savus viesus priecēt ar īstu ballītes sajūtu līdz pat rīta gaismai.

Pasēdēšana ar draugiem vai karnevāls

Avotu Ezītis miglā jaungada naktī aicina baudīt ierasto ezīša atmosfēru un hipsterīgu gaisotni. Visu iemīļotākie bārmeņi parūpēsies par dzērieniem visas nakts garumā. Savukārt, virtuve gādās par Ezīša gardumiem visiem svinēt gribētājiem. Toties karnevāla sajūtas gadu mijā aicina baudīt Kalnciema Ezītis kolektīvs. Jaungada masku ballē īpaši gaidīti tiek viesi ar truša aksesuāriem, kuriem ievērojot šo niansi būs iespēja saņemt bezmaksas šotiņu no bāra.

Vietējie pilsētas svētki

Ogrēniešus un jelgavniekus gadu mijā gaida īsta ballīte kopā ar šīs pilsētas iemīļotākajiem dīdžejiem. Ogrēniešus jau no plkst. 23.00 vakarā gaida dzirkstoši dzērieni, uzkodas un pašpuika - dīdžejs Emīls Guseinovs. Pašā Jelgavas centrā gadu mija tiks svinēta kulta filmas “Lielais Gesbijs” noskaņās. Smalki kokteiļi un neaizmirstama ballīte kopā ar šīs vietas rezidentdīdžejmeiteni Sun-Lay.

Spožums un festivāla noskaņas

20-to gadu spožumu varēs baudīt vienā no jaunākajiem Ezītis miglā brālīšiem, kas atrodas uz Baznīcas ielas. Pasākuma norise tiks pielāgota tā laika stilistikai, bet par fona mūziku rūpēsies DJ meitene Volga. Savukārt, īstu festivāla noskaņu Gadu mijā varēs baudīt Tērbatas Ezītis migla. Šeit viesus priecēs vienīgais latvietis, kurš ir kāpis uz noslēpumainā festivāla “BurningMan” skatuves - Roadchanger.

Vecrīga un saldie 80-tie

Kas var būt brīnumaināks par naksnīgo Vecrīgu? Tikai īsta 80-to gadu ballīte pašā Vecrīgas sirdi pie Pēterbaznīcas. Jaunais gads ir jāsvin kopā ar labiem cilvēkiem un lielisku mūziku. Grēcinieku Ezītis ir vieta, kur Tava ballīte nekad nebeidzas. Šampanietis un dejas līdz rītam ir mūsu labākās tradīcijas. Jaungada naktī būs visu iemīļotā dīdžejmeitene Kelly Elly. Ezītis pārvērtīsies 80-to gadu Holivudas stilā, esi gatavs svinēt dzīvi līdz rītausmai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50676513sec.