Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Ziemassvētki un Gadu mija laimīgi nosvinēta, iespējams, kādam vairs nav dukas svētkiem, taču dzīve nav apstājusies – arī šajā nedēļas nogalē ir gana daudz pasākumu un iespēju, kā padarīt brīvdienas košākas.

Kļūsti veselīgāks un iepazīsti Valmieru pārgājienā

Sportot, ēst veselīgāk, ierobežot kaitīgos ieradumus, vairāk ceļot, apgūt jaunas prasmes vai vienkārši būt laimīgam – nereti tās ir jaungada apņemšanās, ar ko ir saskāries ne viens vien. Gadās, ka Jaungada apņemšanās ir spēkā vien gada sākumā un ar katru nākamo janvāra dienu tā attālinās no mums. 8. janvārī, plkst. 9.00, aicinām iesākt gadu aktīvi un iedvesmoties, kā sevi motivēt Jaunā gada mērķu sasniegšanai Jaungada apņemšanās pārgājienā kopā ar valmierieti, kuram motivācija nav tālu jāmeklē, Vidzemes džudo skolas “Valmiera” vecāko treneri un Valmieras 2. vidusskolas sporta skolotāju Venti Beķeri. Plašāka informācija atrodama šeit.

Esi detektīvs un atklāj Vecauces pils noslēpumus

Intelektuālo un patiesos notikumos iedvesmoto audio gidu “Vecauces muižas noslēpumi” sadarbībā ar jomas profesionāļiem radījuši Auces puses jaunieši un vietējie iedzīvotāji biedrības “JM Jumis” paspārnē. Detektīvs pieejams ikvienam viedierīces lietotājam bezmaksas aplikācijā ECHOES uz vietas dabā – Vecauces pils parkā laikā līdz 17.01.2023. Plašāka informācija atrodama šeit.

Izbaudi orientēšanās spēli Jūrmalā

Interesenti aicināti iepazīt Jūrmalai raksturīgo arhitektūru, izstaigājot jaunu orientēšanās spēles “Staigājam – izzinām Jūrmalu. Arhitektūra” maršrutu Bulduros. Skolēnu brīvlaikā spēles dalībniekus gaida īpašs pārsteigums spēles maršruta galapunktā. Spēlē var piedalīties līdz pat 7. janvārim. Plašāka informācija atrodama šeit.

Cēsīs atvērts telpiskās mūzikas kupols

No 5. janvāra līdz svētdienai, 8. janvārim, Koncertzāle “Cēsis” aicina uz telpiskās mūzikas notikumu “Ieskaujošā ziema”. Ik dienu īpaši būvētā skaņas kupolā notiks vairāki seansi, kuros būs iespēja iepazīt jaunu muzikālu pieredzi. Baudot īpaši radītus ambisoniskus skaņdarbus, klausītāji nokļūs unikālā telpiskā dimensijā. Plašāka informācija atrodama šeit.

Iepazīsti Talsus ekspedīcijā

7. janvārī dosimies ekspedīcijā – 30 km garā gājienā maršrutā Amele – Spāre!” savā Facebook kontā vēsta Talsu novads. Galvenā ideja - gada laikā apieta Talsu novada administratīvā teritorija. Plašāka informācija atrodama šeit.

Festivāls bērniem Rīgā

Pēc divu gadu pauzes, 2023. gada 7. un 8. janvārī - skolēnu brīvdienu noslēgumā, Latvijas Etnogrāfiskā brīvdabas muzeja teritorijā pie bērniem un skolēniem atgriezīsies jautrākā ziemas ballīte - pasākums “Jaunā gada priedīte”. Bērnus gaida 2 dienu festivāls, kurā paši galvenie būs viņi - ja vien ir labi mācījušies, apguvuši ko jaunu un nopelnījuši ballīti! Plašāka informācija atrodama šeit.

Aplūko ceļojošo izstādi Aizkraukles novadā

Sākot ar 3.janvāri Aizkraukles novada un Kokneses tūrisma informācijas centrā aplūkojama izstāde "Atklāj Aizkraukles novadu", kurā redzamās fotogrāfijas pērnajā vasarā uzņēma fotogrāfs Ingus Pugačovs. Izstāde aicina doties ceļojumā pa vairākiem Aizkraukles novada apskates objektiem, atklājot to unikālo pievilcību. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Latvija
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.47499394sec.