Dziedātāja IGO jubilejas koncerti turpināsies arī šogad

Leģendārā dziedātāja, mūziķa un daudzpusīgā mākslinieka Igo, kura vārds ir kā latviešu mūzikas kvalitātes zīmols, savu 60 gadu jubilejas tūri  ar koncertiem un izstādēm visā Latvijā turpinās arī šogad. Pirmais koncerts notiks jau 10.februārī kultūras centrā «Ulbrokas Pērle».

Kopā ar jubilāru uz skatuves kāps gan mūziķi, ar kuriem jubilārs savas karjeras laikā sadarbojies, gan komponisti, kuri rakstījuši dziesmas tieši Igo balsij, un koncertos skanēs Igo «zelta repertuārs» - dziesmas, kuras viņš dziedājis kopā ar grupām «Līvi», «Remix», «Liepājas brāļi», gan fragmenti no Zigmara Liepiņa rokoperas «Lāčplēsis», operas «Parīzes Dievmātes katedrāle» u.c. darbiem, kas bijuši svarīgi gan Igo, gan Latvijai.

«Šie būs koncerti, kur būs dzirdami skaņdarbi, kurus klausītāji vienmēr grib dzirdēt un gaida, kuri ikvienam raisa emocijas, atmiņas, kuriem var dziedāt līdzi; kompozīcijas, kuras pārdzīvojušas laika pārbaudi un joprojām klausās vairākās paaudzēs,» saka Igo.

Jāpiebilst, ka mūziķis ir aktīvs joprojām, un arī beidzamajos gados tapuši skaņdarbi, kas guvuši lielu popularitāti šodien, tāpēc līdzās šīm dziesmām  koncertos noteikti skanēs arī agrāk tapušie hiti, kuru autori ir Raimonds Pauls, Zigmars Liepiņš, Ēriks Ķiģelis, Jānis Strazds, Jānis Lūsēns, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilevičs, Aivars Hermanis, Valts Pūce un arī pats Igo. Programmā iekļautās kompozīcijas «Brīva diena», «Vējš sola lapai debesis», «Redzēj puisis, redzēj meita», «Nojausma», «Mālos pelēkos», «Ieelpots»,  «Bet dzīvē viss ir savādāk», «Nepiesauc, nepasauc mani vēl», «Kā senā dziesmā», «Laika dziesmiņa», «Meitenei kafejnīcā», «Pilnmēness naktī», «Zīlīte» u.c. Katrā koncertā repertuārs un īpašo viesu sastāvs atšķirsies.

Koncertos piedalīsies muzikālā grupa Jāņa Strazda vadība.

Pēdējos desmit gados Igo aktīvi pievērsies arī vizuālajai mākslai: top grafikas, paša dizainēti priekšmeti un trauku sērijas. Katru gadu Igo darbi redzami izstādēs Latvijā un ārpus tās robežām. Paralēli tam Igo Mežotnē attīsta mūzikas un mākslas centru «Ceplis», kur vada ekskursijas un meistarklases.

Igo dizaina priekšmetus, mūzikas albumus, trauku eksemplārus un grāmatas būs iespēja iegādāties jubilejas koncertu norises vietās. Pēc koncertiem ikvienam, kurš vēlēsies būs iespēja nofotografēties un saņemt autogrāfu.

IGO jubilejas koncerti notiks:    

10.februārī plkst.19 Kultūras centrā «Ulbrokas pērle»

11.februārī plkst.14 Kultūras centrā «Ulbrokas pērle» (papildkoncerts)

14.februārī plkst.19 Tukuma pilsētas Kultūras namā

17.februārī plkst.19 Kultūras centrā «Siguldas devons»

24.februārī plkst.19 Ādažu Kultūras centrā

25.februārī plkst.18 Jēkabpilī, Krustpils Kultūras centrā

4.martā plkst.18 Valmieras Kultūras centrā

8.martā plkst.19 Ogres novada Kultūras centrā

10.martā plkst.19 Madonas Kultūras namā

11.martā plkst.18 Rīgā, VEF Kultūras pilī

Biļetes uz koncertiem var iegādāties «Biļešu Paradīzes» kasēs un

www.bilesuparadize.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.80398393sec.