Travelnews.lv iesaka: TOP7 idejas nedēļas nogalei

Laika apstākļi ir tik mainīgi, ka brīžiem apjūkam, vai kājās vilkt biezos ziemas zābakus, vai arī priekšroku dot gumijniekiem. Tikpat mainīgs var būt arī mūsu garastāvoklis. Bet tas nudien nav iemesls, lai sēdētu mājās.

Daugavpilī noskaidro “Muzikālās bankas” uzvarētājus

Jau sestdien, 28. janvārī, Daugavpils Olimpiskajā centrā notiks Latvijas Radio 2 rīkotās aptaujas „Muzikālā banka” finālšovs, noskaidrojot, kura no klausītāju un ekspertu izraudzītām 15 dziesmām kļūs par 2022. gada vērtīgāko popa un roka dziesmu Latvijā. Finālšovu plkst. 21.10 tiešraidē būs iespējams klausīties un vērot Latvijas Radio 2, LTV1, Replay.lv un sabiedrisko mediju portālā LSM.lv. Šogad apbalvošanas ceremoniju vadīs Latvijas Nacionālā teātra aktieris Igors Šelegovskis. Uz skatuves kāps un par šī gada vērtīgākās dziesmas titulu cīnīsies pašmāju iemīļotākie mūziķi un to apvienības, tostarp, arī līdz šim visvairāk titulētie „Muzikālās bankas” uzvarētāji Dons, „Prāta Vētra” un citi. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgas Zooloģiskais dārzs aicina

Rīgas Nacionālais zoodārzs piedāvā aizraujošu nedēļas nogales plānu ģimenēm. Piedalies aktivitātēs ar Tutas draugiem un apskati mūsu jaunākos iemītniekus – janvāra sākumā dzimušos kazlēnus. Satiec Tutas draugus zoodārzā! 28. un 29. janvārī plkst. 12.00–14.00. Plašāka informācija atrodama šeit.

Rīgā viesojas burvju mākslinieki no Vācijas

Iluzionisma teātrī/muzejā MYSTERO, Rīgā, uzstāsies labākie Vācijas burvju mākslinieki  28., 29.janvārī. Lielā pieprasījuma dēļ ir atvērta papildizrāde svētdien 29.janvārī plkst. 18:00. Izrādes mākslinieki - divkārtējais pasaules burvju triku čempions Topas, Vācijas un Nīderlandes burvju triku čempione Jaana Felicitas un Vācijas un Kanādas Grand Prix uzvarētājs manipulācijā Nikolajs Strībels. Viņi apvienos  spēkus šajā unikālajā izrādē, lai iepazīstinātu jūs ar savu oriģinālo redzējumu par maģiju, deju un komēdiju. Plašāka informācija atrodama šeit.

Sigulda izaicina gardēžus

Janvāra pēdējā sestdienā, 28. janvārī, Siguldā norisināsies Gardēžu festivāls “Ziemas garšu svinēšana”, kurā no plkst. 12.00 līdz 16.00 apmeklētāji būs aicināti izbaudīt labākos Rīgas–Gaujas reģiona šefpavāru gatavotos ēdienus. Ziemas garša Livonijas ordeņa Siguldas pilsdrupās tiks svinēta bungu un dūdu grupas “Auļi” muzikālajā pavadījumā, ko papildinās Katrīnas Dimantas un draugu radītais spēcīgais enerģijas lādiņš. Plašāka informācija atrodama šeit.

Tukums aicina dabas mīļotājus

Arī janvāris nav šķērslis, lai iepazītu Tukumu no citas puses – izstaigājot dabas takas. Plašāka informācija atrodama šeit.

Atklāj Zemgali

Zemgales novadi atgādina, ka ziema Latvijā ir īpaši skaists gadalaiks. Arī šajā laikā gan Aizkraukles un Bauskas, gan Dobeles, Jēkabpils un Jelgavas pusē ir, ko atklāt!Ziemas mēnešos pilnīgi citādi var ieraudzīt jau pierastas ainavas, ļaujoties sniega baltuma burvībai, kas visu padara nedaudz noslēpumainu, vai iepazīt kādu vietu pilnīgi no jauna. Slēpot var gan vienatnē, ieklausoties ziemas raksturīgajā meža klusumā, gan šajā piedzīvojumā doties kopā ar draugiem vai ģimeni. Gluži vienalga, vai jūs izvēlēsieties Mežezera stāvākos nobraucienus, Tērvetes dabas parka klusi sniegoto greznumu, apsnigušo Rožu aleju Bauskā, “roņu” peldes Radžu ūdenskrātuvē vai slidošanu Pasta salā Jelgavā, galvenais – atrodiet sev atbilstošu ziemas izklaidi, lai arī gada tumšais laiks un aukstie mēneši iedvesmo un piepilda ar prieku! Plašāka informācija atrodama šeit.

Dodies uz Teiču rezervātu

Dabas aizsardzības pārvaldes uzdevumā atjaunots Siksalas skatu tornis Teiču dabas rezervātā. Torņa remonta laikā nomainītas iepriekš novecojušās un bojātās konstrukcijas, kā arī pievienoti informatīvi materiāli par Siksalas torņa apkārtni. Remontdarbu laikā tika atjaunoti pakāpieni, grīdas, margas, griestu dēļi,  kā arī iestikloti torņa logi. Apmeklētāju ērtībai tornī izvietota arī informatīvā planšete, kas iepazīstina ar apkārt esošajām dabas vērtībām un tuvākās apkārtnes karti, kas ļauj apmeklētājiem labāk iepazīt unikālo aizsargājamās dabas teritorijas daļu. Plašāka informācija atrodama šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Muzeju darba laiku apkopojums 2024.gadam Bauskas TIC
Apskates objektu un muzeju darba laika un cenu apkopojums 2024.gadam. | Skatīt vairāk
Latvija
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Īpašs piedāvājums ģimenēm  Gulbenes novada TIC
Izglītojošais un interaktīvais centrs “Dzelzceļš un Tvaiks” Gulbenē iepriecinās apmeklētājus, dāvājot iespēju piedalīties brīnišķīgā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.75880408sec.