Aicina uz šīs vasaras spilgtāko džeza pasākumu Rīgā

Mūzikas festivāls World Jazz Festival 2017 sagādājis ne tikai īpašu programmu, bet arī lielisku atmosfēru koncertam, kas 27. jūlijā norisināsies kino Splendid Palace.

Splendid Palace koncertā baudīsim trīs fantastisku mākslinieku uzstāšanos, kuri festivāla viesiem Rīgā sagatavojuši īpašu muzikālo pārsteigumu.

Koncertu atklās viena no leģendārākajām, talantīgākajām un pavisam noteikti viena no apbalvotākajām amerikāņu džeza zvaigznēm – Petija Ostina (Patti Austin). Grammy balvas ieguvēja Petija ar savu spēcīgo balsi un vienreizējo talantu izdevusi 17 solo albumus un šo gadu laikā realizējusi neskaitāmus muzikālos projektus ar pasaules mūzikas zvaigznēm, kā Maikls Džeksons, Džeimss Ingrems un citi.

Uz Splendid Palace skatuves Petija Ostina kāps kopā ar vienu no World Jazz Festival orgaizatoriem, izcilo Krievijas saksafonistu Igoru Butmanu un Maskavas orķestri. Mākslinieki sagatavojuši īpašu muzikālo programmu koncertam Rīgā, kas tiks veltīts Ellas Ficdžeraldes (Ella Fitzgerald) simtgadei.

27. jūlija vakara koncertā uzstāsies arī fenomenālais pianists Oļegs Akuratovs no Krievijas, kuru festivāla organizatori, pēc atkārtotiem festivāla apmaklētāju lūgumiem, aicinājuši uzstāties festivālā jau otro gadu.

Īpašu uzmanību un verību organizatori šogad pievērsuši kino "Splendid Palace" zāles kondicionēšanai. Pēc pagājušā gada pieredzes, kad vasara mūs lutināja ar ļoti karstu laiku, šogad uzstādīta īpaša kondicionešanas sistēma, lai festivāla viesi justos īpaši omulīgi, greznajā kinoteātra zālē.

27. un 28. jūlijā Rīgā norisināsies ikgadējais džeza mūzikas festivāls – World Jazz Festival 2017. Turpinot tradīcijas, festivāls norisināsies divas dienas un sniegs trīs grandiozus koncertus.  27. jūlijā tiksimies Doma laukumā uz festivāla atklāšanas svētkiem un dienas bezmaksas koncertu, kas jau trīs gadus pulcējis pilsētas iedzīvotājus un tās viesus.  Savukārt, 27. jūlija vakarā tiksimies kinoteātrī Splendid Palace un 28. jūlijā baudīsim grandiozo festivāla noslēguma koncertu Arēnā Rīga.

Biļetes uz World Jazz Festival 2017 pieejamas www.bilesuserviss.lv un Biļešu Serviss tirdzniecības vietās visā Latvijā.

Festivāla programma:

27. jūlijs

plkst.15:00 festivāla atklāšana Doma laukumā

plkst. 19:00 koncerts Splendid Palace

-    Petija Ostina /Patti Austin/ (ASV) 


-    Igors Butmans /Igor Butman/ (Krievija) 


-    Oļegs Akuratovs /Oleg Akkuratov/ (Krievija) 


28. jūlijs

plkst. 19:00 koncerts Arēnā Rīga

-    Mario Biondi (Itālija)

-    Džons Skofīlds /John Scofield/ (ASV)

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ekskursija Valmieras novadā Valmieras TIC
5.maijā aicinām atklāt Valmieras novada stāstus pirmajā no Lielās Valmieras novada autobusu ekskursijām - "Uz saldējuma galvaspilsētu" Rūjienas pusē! | Skatīt vairāk
35 EUR
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Atpūtas ceļojumi uz Maljorku Atlantic Travel
Brīnišķīga vieta ar saviem ģimenes kūrortiem un klubiem 😎, klusām pilsētiņām un modernām viesnīcām 🌴, patīkamu subtropu klimatu un plašām | Skatīt vairāk
no 692 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21684289sec.