Divi Live Rīga radītie reklāmas video iegūst apbalvojumus starptautiskā festivālā Porto

Live Rīga radītie pilsētas reklāmas video starptautiskā tūrisma un dokumentālo filmu festivālā ART&TUR 2017 Portugālē, Porto, ieguvuši divas godalgas sadaļā Tūrisma filmas - reklāmas video sērija “Rīga rīdzinieka acīm” jeb “Insider’s guide in Riga” ieguvusi īpašo balvu kā Labākā Eiropas filma, savukārt Riga A-Z Rap guide ieguva 2.vietu kategorijā Tūrisma galamērķis. Festivālā kopumā tika iesniegtas 314 filmas no 41 valsts.

Jaunākā Live Rīga reklāmas kampaņas sēriju “Insider’s guide in Riga” veido piecas īsfilmas  - Dodies ceļojumā ar taksistu, Skolotājas norādes, Mācītāja ceļš,  Sieviešu blogera pieturvietas, Mežonīgais piedzīvojums ar senioru. Filmas izstrādātās sadarbībā ar aģentūru DDB Latvia, un to producents ir Jānis Nords.

Savukārt,  video „A – Z Riga Rap Guide“ tika radīts 2016.gadā sadarbībā ar digitālo aģentūru „CUBE“, un ir sociālajiem medijiem paredzēts Rīgas ceļvedis, kurā stāsts par pilsētu izstāstīts repa dziesmā ar 142 vārdiem, kas izkārtoti alfabēta secībā.

Līdzās īsfilmām no Latvijas festivālā par galvenajām balvām sacentās video no tādām valstīm kā Portugāle, Spānija, Austrija, Dānija, Grieķija, Slovēnija, Vācija, Polija, Meksika u.c.

Festivālā ART&TUR tiek apbalvoti labākie audiovizuālie projekti divās kategorijās – Dokumentālās filmas un Tūrisma filmas. Iesniegtās filmas vērtēja starptautiska žūrija - 22 eksperti no 11 valstīm – ar nozīmīgu pieredzi un atpazīstamību kino, tūrismā un mārketingā.

ART&TUR festivāla mērķis ir izcelt labākos audiovizuālos ražojumus, kas reklamē tūrisma produktus un tūrisma galamērķus.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51409984sec.