«Vīna Studijā» apskatāma mākslinieces Ievas Bondares personālizstāde

No 19. jūnija Vīna Studijā Rīgā, Elizabetes ielā 10, skatāma mākslinieces Ievas Bondares personālizstāde “See what You don’t see...”

Izstādes koncepts

Ievas Bondares izstādes darbos atspoguļoti personīgie iespaidi- septiņi darbi, septiņi stāsti, emocijas un mirkļi.  Par iedvesmas avotu darbos ir mākslinieces dārzs un tā krāšņie ziedi un koki, galveno akcentu liekot uz krāsu un noskaņu. Katrs mākslinieces darbs atklāj skatītajiem konkrētos mākslinieces ierosmes avotus, parāda spēju izdzīvot mirkli sava pavasara un to nodot arī citiem... Piemēram, baltais darbs gleznots zem magnolijas koka, rozā - zem ziedošas sakuras, lillā – pie ceriņu krūma, melnais - tulpju dobes malā, tomēr ir kas noklusēts, atstājot vietu skatītājam individuālās interpretācijas veidošanai, ļaujot katram gleznās ieraudzīt savu brīnumu un radīt savu stāstu... tādejādi rosinot māksliniecei un skatītājam līdzdarboties. Tas arī ir izstādes noslēpums... “See what You don’t see...”

Mākslinieces darbu nosaukumos atklājas pamatkrāsu nosaukumi, ko ikviens var lasīt uz krāsu tūbiņām, taču īstais krāsu noslēpums ir katram savs.

Darbos izmantotā mākslas tehnika un ritms, kādā tie gleznoti, skatītājiem atklās mākslinieces individuālo rokrakstu un niansēto mākslas valodu.

Par mākslinieci

Ieva Bondare absolvējusi Latvijas Mākslas akadēmiju un ieguvusi maģistra grādu glezniecībā, studējot gleznotāja Alekseja Naumova un gleznotāja Kristapa Zariņa meistardarbnīcās. Māksliniece sarīkojusi 16 personālizstādes, kā arī piedalījusies vairākās grupas izstādēs Latvijā un ārpus tās. Viņas darbi atrodas gan privātās kolekcijās Latvijā, gan tālu aiz valsts robežām.

Izstādes “See what You don’t see...” lielais un skaistākais notikums gaidāms 2018. gada 5. septembrī, plkst. 18:00, kad visi būs laipni gaidīti uz izstādes noslēguma svinībām Elizabetes ielas Vīna Studijā.

Izstāde Vīna Studijā būs skatāma līdz 2018. gada 5. septembrim.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20547199sec.