Rīgā notiks Tēva dienas festivāls

Tēva dienas festivālā, kas 9. septembrī notiks Rīgā, Vērmanes dārzā, 100 ģimenes dāvanā varēs saņemt ozolu stādus. Īpaši aicinātas jaunās ģimenes un senioru pāri, kuri svin apaļu kopdzīves jubileju. Ģimeņu sveikšana un godināšana notiks valsts iniciatīvas “Latvijas Goda ģimenes gads” zonā, kurā varēs arī, piemēram, bez maksas nosūtīt pastkarti un fotografēties īpašā “Goda ģimenes brīvdabas fotostudijā”.

Lai stiprinātu ģimenes vērtību un nozīmi, jaunajām ģimenēm – jo īpaši jaunlaulātajiem – un pāriem, kuri laulībā dzīvo jau ilgstoši (jo īpaši tiem, kam gaidāma vai nesen bijusi zīmīga kāzu jubileja), Tēva dienas festivāla ietvaros valsts iniciatīva “Latvijas Goda ģimenes gads” dāvinās ozolu stādus, aicinot tos iestādīt kā savas dzimtas koku.

Tāpat pasākuma laikā ikvienam būs iespēja nosūtīt apmaksātu kartīti sev zināmiem senioru pāriem vai jaunlaulātajiem ar mākslinieces Agates Lielpēteres ilustrācijām, tāpēc ir vērts jau iepriekš pārlūkot adrešu grāmatiņu, lai zinātu precīzu adresi un sūtījums nonāktu pie sveicamās ģimenes.

Valsts iniciatīvas “Latvijas Goda ģimenes gads” zonā būs arī kroņu darbnīca, kur ikviens varēs darināt savas ģimenes kroņus no dabas materiāliem, kā arī darbosies krāšņa “Goda ģimenes brīvdabas fotostudija”.

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads ir izsludināts par Latvijas Goda ģimenes gadu, kā laikā visā Latvijā notiek aktivitātes un pasākumi ģimenēm, tostarp laulātajiem pāriem un senioriem.  

Par Tēva dienas festivālu

Ikviena ģimene būs mīļi gaidīta uz Tēva dienas gājienu un festivālu, kas šogad notiks 9. septembrī Rīgā, Vērmanes dārzā. Kā ierasts, visas aktivitātes festivālā būs bez maksas un to jau sesto gadu rīko vecāku organizācija “Mammamuntetiem.lv”, ielūdz valsts iniciatīva “Latvijas Goda ģimenes gads”. Festivāls sāksies ar svinīgu gājienu no Brīvības pieminekļa (pulcēšanās pirms plkst. 12.00). Gājiena priekšgalā muzicēs Latvijas Republikas Zemessardzes orķestris, un tas noslēgsies Vērmanes dārzā. Svētkos šogad būs īpaši daudz pārsteigumu un aktivitāšu ģimenēm. Svinības Vērmanes parkā turpināsies līdz pat plkst. 17.00.

Par valsts iniciatīvu “Latvijas Goda ģimenes gads”

Atzīmējot Latvijas valsts simtgadi, 2018. gads izsludināts par Goda ģimenes gadu. Gada moto: “Laiks bērniem! Latvija ceļā uz ģimenei draudzīgāko sabiedrību”. Latvijas Goda ģimenes gadā notiek daudzveidīgi pasākumi, lai pateiktu paldies un godinātu ģimenes, kurās jau aug bērni, kā arī noris aktivitātes, kas veicina sabiedrības izpratni par nepieciešamību kļūt par ģimenei ar bērniem draudzīgāku sabiedrību. Latvijas nākotne ir tiešā veidā atkarīga no tās bērniem, tāpēc ne tikai vārdos, bet arī darbos jāapliecina – laiks bērniem! Vairāk informācijas: www.laiksberniem.lv, Facebook.com/GodaGimenesGads, Instagram.com/GodaGimenesGads.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::3.39220405sec.