Uzzini par skaistuma industrijas iespējām «Expo Beauty Meetup 2019»

Pavasaris ir laiks, kad ļaujamies gan iekšējām, gan ārējām pārmaiņām, kad rodas vēlme būt spilgtai un neatvairāmai. Sievietes uzplaukst kā ziedi. Šajā laikā mums tik ļoti gribas notvert apbrīnas pilnos skatienus un justies visskaistākajām.

Ar ko sākas skaistums?

Kopš pasaules radīšanas sievietes vienmēr ir vēlējušās būt pievilcīgas. Jau Kleopatras un Trojas Helēnas laikos bija zināmi dažādi skaistuma noslēpumi, kas ļāva sievietēm ilgus gadus saglabāt jaunību un skaistumu. Arī Senajā Grieķijā, Ķīnā un Indijā skaistā dzimuma pārstāves aktīvi piekopa sevis kopšanas kultūru.

Droši var teikt, ka patiess skaistums ir komplekss, holistisks jēdziens, kas ietver gan dabas gudrības, gan pārmantotās tradīcijas, bet visa pamatā tomēr ir zināšanas.

Ko jūs vēlētos sevī mainīt vai uzlabot?

Kā jūsu āda reaģē uz vienu vai otru līdzekli? Kāda kopšana jums būs vislabākā? Ko jaunu šodien piedāvā skaistuma industrija? Ja iepriekš skaistums pārsvarā bija turīgu cilvēku privilēģija, tad tagad katrai sievietei ir pieejama plaša informācija, kas ļauj perfekti izskatīties un lieliski justies.

Gribu redzēt pati savām acīm!

Internets ir pārpilns ar izglītojošiem video, kanāliem un "vadošo speciālistu" lapām katrā skaistuma industrijas jomā. Uz to ir pārceļojušas arī daudzas "vecmāmiņu" receptes, un tas nav nekas peļams, jo katras sievietes līdzekļu klāstā noteikti atradīsies kāda paštaisīta iedarbīga maska vai pat šampūns. Ja paštaisīti līdzekļi vai arī mēģinājumi atkārtot to, ko ekrānā dara pieredzējis vizāžists, būtībā ir "veiksmīgi izdevušies" eksperimenti, tad pats drošākais veids, kā iegūt informāciju, ir doties pie profesionāļa. Bet kuru izvēlēties? Vai ir iespējams redzēt viņu darbā un "no malas" salīdzināt ar citiem? Vai vispirms varēs pamēģināt meistara lietotos līdzekļus? Mums ir atbilde uz visiem šiem jautājumiem.

Vienkāršākais un patīkamākais veids, kā uzzināt par skaistuma industrijas iespējām, – apmeklēt EXPO BEAUTY MEETUP. Jau otro reizi tas tiek organizēts meetup formātā, vienuviet pulcējot gan skaistuma industrijas speciālistus, gan visus interesentus, kas vēlas vairāk uzzināt par jaunumiem un skaistuma tendencēm. Pasākums norisināsies no 2019. gada 22. līdz 24. martam universālveikalā ELKOR Plaza. Viesus sagaida interesantas uzstāšanās un pārsteigumi.

Pasākuma apmeklētāji varēs iepazīties ar estētiskās medicīnas jaunumiem, pamēģināt aparātu procedūras, konsultēties ar speciālistiem par veselības jautājumiem, veikt permanento grimu, pirmajiem notestēt, salīdzināt un iegādāties profesionālās un dekoratīvās kosmētikas jaunumus par izdevīgu cenu, kā arī piedalīties meistarklasēs, vērot krāšņos profesionālu vizāžistu, frizieru un manikīra meistaru šovus.

Brīvi pieejamais izstādes laukums jeb meetup samazinās attālumu starp speciālistiem un gala patērētājiem, bet pasākuma neformālā gaisotne veicina lielāku interesi par produktiem un skaistuma industrijas pakalpojumiem.

Taupiet savu laiku un naudu, bet rūpes par skaistumu un veselību uzticiet profesionāļiem! Izmantojiet brīvas pieejas bezmaksas laukuma iespējas par visiem 100%!

Pasākuma norises vieta: universālveikals ELKOR Plaza, Brīvības gatve 201

Līdz universālveikalam ELKOR Plaza var ērti nokļūt ar auto vai sabiedrisko transportu no jebkura Rīgas rajona. Bezmaksas ieeja, bezmaksas autostāvvieta.

Izstādes darba laiks: 2019. gada 22.-24. marts no 10:00 līdz 22:00

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97977805sec.