Ķīpsalā pirmo reizi norisināsies «suņu freestyle» sacensības jeb dejas ar suņiem

Jau 2019. gada 23. un 24. martā Ķīpsalā notiks pavasara lielākā dzīvnieku izstāde "PetExpo 2019", kas pulcēs tūkstošiem mīluļu, starp kuriem būs arī retu šķirņu pārstāvji. Pirmo reizi izstādē varēs vērot izraujošas dejas ar suņiem!

"Šoreiz abās "PetExpo 2019" dienās būs apskatāmas visas suņu šķirnes, kas piedalās izstādē, bet dalībnieki gan mainīsies. Salīdzinot ar citiem gadiem, šogad īpaši lielā skaitā izstādē varēs sastapt dekoratīvo šķirņu suņus," stāsta Latvijas Kinoloģiskās federācijas (LKF) un Latvijas felinoloģijas asociācijas "Felimurs" prezidente Vija Klučniece.

Vairāk nekā 3000 suņu

Par labākā titulu Ķīpsalā sacentīsies vairāk nekā 3000 suņu no 14 valstīm. Spēj tik visus apskatīt! To vidū būs gan populāras un iemīļotas suņu šķirnes, piemēram, Jorkšīras terjeri, franču buldogi un zeltainie retrīveri, gan arī reti sastopami mīluļi, tostarp Sārlosa vilkusuns, šikoku, barbets. "PetExpo 2019" būs arī dažādu valstu nacionālās šķirnes, kuras vēl tikai ir šķirnes atzīšanas procesā, piemēram, Bohēmijas aitusuns un toifoksterjers.

Pirmo reizi – suņu dejas!

Īpaši atraktīvus brīžus apmeklētāji varēs piedzīvot 23. martā, kad pirmo reizi Ķīpsalā norisināsies "suņu freestyle" sacensības jeb dejas ar suņiem! Četrkājaiņi sacentīsies divās disciplīnās – dejās ar suņiem un iešanā blakus ar mūziku. Savu muzikalitāti demonstrēs gan suņi iesācēji, gan meistari, gan atklātās klases dalībnieki ar lielāku pieredzi un citi. Mīluļu jestrās dejas vērtēs starptautiska tiesnešu brigāde no Beļģijas un Krievijas. Kurš būs labākais suns dejotājs?? Uzzini Ķīpsalā izstādē "PetExpo 2019" 23. martā plkst. 11.00.

Paralēli sacensībām 23. un 24. martā "PetExpo 2019" apmeklētāji varēs vērot arī paraugdemonstrējumus suņu sportā un paklausībā, šķirņu demonstrācijas un vēl citus izklaidējošus šovus. Pilna pasākumu programma jau drīzumā tiks publicēta izstādes mājaslapā: www.petexpo.lv

Uzzini par suņu audzināšanu un kopšanu!

Esi nolēmis kļūt par suņa saimnieku? Vēlies izzināt dažādu šķirņu raksturīgākās īpašības? Tad nāc uz "PetExpo 2019" un gūsti informāciju no 19 kinoloģiskajiem klubiem, kuri savās ekspozīcijās laipni atbildēs uz interesējošiem jautājumiem. Būs gan Latvijas Jorkšīras terjeru, gan pekiniešu un japāņu hinu, gan dalmāciešu un dzinēju, Labradoras retrīveru, sanbernāru, dekoratīvo suņu klubs un vēl daudzi citi. Izstādē dzīvnieku tirdzniecība nav atļauta, taču sarunās ar audzētājiem varēsi uzzināt daudz ko jaunu un, iespējams, aizrunāt savu četrkājaino draugu.

Vismaz 400 kaķu

Divās izstādes dienās apmeklētāji varēs sastapt vairāk nekā 400 dižciltīgus, pūkainus, populārus un reti sastopamus kaķus, kuri piedalīsies šķirņu ekspertīzēs, ringos un sacensībās! Izstādē notiks specializētie ringi sterilizētiem kaķiem, kaķēniem un pieaugušiem kaķiem. Īpaši interesanti būs dažādu šķirņu ringi, kur vienuviet varēs redzēt vairākus Menas jenotveidīgos kaķus un Hailendas nokareno ausu kaķus! Katras dienas beigās tiks noteikts labākais kaķis izstādē jeb "Best in show".

Labākais kaķis Latvijā!

Vai zini, kurš ir labākais kaķis Latvijā? To varēsi uzzināt 24. martā plkst. 15.00, kad norisināsies Latvijas labāko kaķu apbalvošana par sasniegumiem pagājušā gada izstādēs. Viens no dižciltīgākajiem un skaistākajiem peļu junkuriņiem iegūs titulu "TOP kaķis 2018"! Turklāt 23. martā arī Latvijas felinoloģijas asociācija "Felimurs" apbalvos labākos kaķus un audzētavas.

Ne tikai kaķi un suņi!

Ik gadu izstādē "PetExpo" var apskatīt ne tikai kaķus un suņus, bet arī citus mīļdzīvniekus. Arī šogad apmeklētāji varēs aplūkot trušus, jūrascūciņas, kāmjus, žurciņas, kanārijputniņus, kā arī lielākus mājputnus – zelta un sudraba fazānus, pāvus, nandu, tītarus, pīles, zosis, vistas un paipalas. Nāc uz Ķīpsalu un iepazīsti dažādu sugu dzīvniekus!

Viss nepieciešamais mīluļa labsajūtai, veselībai, skaistumam!

Izstādē "PetExpo 2019" būs arī plašs zooindustrijas preču un pakalpojumu klāsts. Apmeklētāji par pievilcīgām cenām varēs iegādāties visu nepieciešamo sava mīluļa veselībai, labsajūtai, skaistumam un atpūtai! Varēs gan atrast savam dzīvniekam piemērotāko barību un uzklausīt speciālistu ieteikumus, gan piemeklēt interesantāko rotaļlietu aizraujošiem atpūtas brīžiem, gan iegādāties nepieciešamos aksesuārus – kaklasiksnas, pavadas, drēbītes un citas preces.

Izstādi "PetExpo" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs". Suņu izstāžu sponsors – "EUKANUBA", kaķu izstāžu sponsors – "ROYAL CANIN".

Norises vieta un laiks:

23. un 24. martā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā

Ņem vērā!

Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

Biļetes:

Ar "DinoZoo" Zelta klienta karti (tikai pasākuma vietā) – ieeja par īpašu cenu!

Jau šobrīd biļetes var iegādāties internetā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 29.03.2024 Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi"  Tukuma TIC
Dziesmu cikls "Mana dvēsele ir noskumusi" korim ar ērģelēm. Piedalās Rihards Dubra un sieviešu koris "Noktirne". | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.69343495sec.