Ķīpsalā tiksies titulētākie suņi un kaķi no 15 valstīm

Jau 2019. gada 8. un 9. jūnijā Ķīpsalā izstādē "Latvijas uzvarētājs 2019" par prestižiem tituliem sacentīsies titulētākie populāru un retu šķirņu suņi un kaķi no 15 valstīm.  Nāc vēro mīluļus skaistumkonkursos un  novērtē viņu spējas paraugdemonstrējumos!

"Katra izstāde dzīvnieku īpašniekiem ir notikums, svētki. Tāpat kā nav divu vienādu svētku, arī katra izstāde ir citādāka, neatkārtojama. Un "Latvijas uzvarētājs 2019" nav izņēmums. Tās centrā ir Vispasaules kaķu izstāde, uz kuru ierodas labākie no labākajiem ar cerību gūt uzvaru," uzsver Latvijas Kinoloģiskās federācijas (LKF) un Latvijas felinoloģijas asociācijas "Felimurs" prezidente Vija Klučniece.

"Zelta kaķi" pat no Ķīnas!

Īpašs notikums gaidāms minču mīļotājiem, jo Latvijā pēc ilgāka laika notiks Pasaules kaķu izstāde un arī prestižā starptautiskā konkursa "Pasaules Zelta kaķis 2018" fināls. Par godu šiem notikumiem uz Latviju pošas labākie un skaistākie dzīvnieciņi no 15 valstīm, ieskaitot Grieķiju, Šveici, Maltu, Ungāriju un pat tālo Ķīnu. Līdzās populārām šķirnēm Ķīpsalā būs sastopami arī tādi lieli retumi kā osikati, Bombejas un Mekongas bobteili, kas Latvijā vēl nav reģistrēti. Starp citu, šos retumus varēs vērot speciālā šovā 9. jūnijā plkst. 14.10!

Iespaidīgi būs arī "Master", "Double Master" un pašu titulētāko minču – "Triple Master" – ringi, britu, skotu un Hailendas nokareno ausu, Menas jenotveidīgo, Kuriļu bobteilu un sfinksa šķirnes kaķus specializētajās izstādes, meža kaķu šovs, "Best in Show"  konkurss u,c. Bet kuri no 500  murrātājiem iegūs prestižos titulus?  Uzzini jau 8. un 9. maijā Ķīpsalā!

Populāras un retas suņu šķirnes

Par "Latvijas uzvarētāja 2019" titulu Ķīpsalā sacentīsies vairāk nekā 1600 suņu no 13 valstīm. Vissīvākā konkurence būs mazajiem papiloniem, ņiprajiem Velsas pembrokkorgijiem, amizantajiem franču buldogiem un labsirdīgajiem labradoriem. Uz godalgotajām vietām pamatoti cer arī īsti retumi – īru ūdensspaniels, melnlāsumainais jenotu dzinējsuns, amerikāņu ūdensspaniels un tulpju jeb marķīzes suņi. Interesanti, ka nelielie, graciozie marķīzes suņus plaši izmanto Nīderlandes tulpju plantācijās ziedu sargāšanai! Ringu sarakstus skati izstādes mājaslapā! www.bt1.lv/latwinner

Bet, ja vēlies redzēt arī četrkājaino gudrinieku izveicību, atjautību un skaistumu, skati programmu un nāc vērot adžiliti un paklausības paraugdemonstrējumus, atraktīvos šovos iepazīsti ņūfaundlendiešus un lieliskos medniekus – retrīverus un vēl daudz ko citu.

Nolūko četrkājaino draugu

Ja vēl tikai esi sava četrkājainā drauga meklējumos, izstāde būs lieliska vieta, kur iepazīt suņu un kaķu šķirņu daudzveidību un aprunāties ar pieredzējušiem speciālistiem un  vairāku šķirņu kinoloģisko klubu pārstāvjiem! Jāatgādina, ka kucēnu un kaķēnu tirdzniecība izstādē nav atļauta.

Palutini savu mīluli!

Ķīpsalā būs arī zooindustrijas preču un pakalpojumu ekspozīcija, kur par pievilcīgām cenām varēsi iegādāties  gan piemērotāko suņu un kaķu barību un gardumiņus mīlulim, gan atrast kaklasiksnas, pavadas, drēbītes, rotaļlietas un citas preces. Iepriecini savu mīluli!

Izstādi "Latvijas uzvarētājs" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1 sadarbībā ar Latvijas Kinoloģisko federāciju un Latvijas felinoloģijas asociāciju "Felimurs". Suņu izstādes sponsors – "EUKANUBA", kaķu izstādes sponsors – "JOSERA".

Vairāk: www.bt1.lv/latwinner

Seko līdzi izstādes jaunumiem: www.facebook.com/petekspo.lv

Norises vieta un laiks:

Starptautiskais izstāžu centrs Ķīpsalā

  • 8. jūnijā no 10.00 līdz 18.00

  • 9. jūnijā no 10.00 līdz 17.00

Ņem vērā!

Ja vēlies apmeklēt izstādi kopā ar savu suni, kas nepiedalās izstādē, pirms biļešu iegādes pie Izstāžu centra 11. vārtiem būs jāuzrāda suņa veterinārā apliecība, kā arī jāiziet veterinārā kontrole.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
Latvija 79 EUR
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50821304sec.