Tūrisma operators «INTERLUX Travel» piedāvā unikālu autorprogrammu

Ceļotāju intereses vienā ceļojumā redzēt vairākas valstis dēļ starptautiskajā tūrisma izstādē - gadatirgū "Balttour 2020" varēs uzzināt par jaunāko piedāvājumu – iespēju vienlaikus doties uz Grieķiju un Turciju, informē tūrisma operatora "INTERLUX Travel" Latvijas filiāles vadītājs Vitālijs Puķīts.

"Esam rūpīgi pastrādājuši, lai izveidotu unikālu autorprogrammu, kuras pamatā ir ceļojums uz Grieķiju un vienlaikus iespēja doties ekskursijā uz Turciju. Arī Grieķijā paredzētas interesantas ekskursijas, kā arī mierīga atpūta pludmalē," stāsta tūrisma operatora "INTERLUX Travel" Latvijas filiāles vadītājs Vitālijs Puķīts.

Janvārī tūrisma operatora "INTERLUX Travel" Latvijas filiāle atzīmē 5 gadu jubileju, šajā laikā sniegta iespēja ceļot pa pasauli tūkstošiem klientu, no kuriem daudzi ieguvuši jaunus draugus, dodas aizvien jaunos ceļojumos. Uzņēmuma galvenā vērtība ir tā radošā darbinieku komanda – cilvēki, kuriem patīk gan pašiem ceļot, gan organizēt ceļojumus – autorprogrammas, kādu nav citiem tūrisma operatoriem. "INTERLUX Travel" mērķis ir šķietami nesasniedzamus galamērķus padarīt sasniedzamus, veidot ceļojumus tā, lai katrs Latvijas iedzīvotājs varētu atļauties ceļot gan tuvu, gan tālu – lidot uz Austrāliju, Dienvidkoreju, ASV, Brazīliju u.c., paskatītos kā tur cilvēki dzīvo, kāds ir citu zemju dabas skaistums.

Jāatzīmē, ka Lursoft veiktajā pētījumā "TOP 100 straujāk augošie uzņēmumi Latvijā" pēc 2018. gada datiem tūrisma operatora "Interlux Travel" Latvijas filiāle ieņēma 4.vietu, turklāt starp 100 izvirzītajiem uzņēmumiem bija vienīgais tūrisma nozarē strādājošais.

Tūrisma operatora "INTERLUX Travel" Latvijas filiāle strādā kopš 2015. gada, un tā devīze skan: "Mēs neiespējamos virzienus padarām iespējamos." "INTERLUX Travel" pārstāvniecības ārpus Latvijas atrodas vēl četrās valstīs – Lietuvā, Krievijā, Baltkrievijā un Vācijā, dodot darbu 150 cilvēkiem. "INTERLUX Travel" Latvijas filiāles mērķis ir izstrādāt augstas kvalitātes ceļojumus par pieejamām cenām. Ar viesnīcām, transporta, prāmju un aviokompānijām noslēgti ekskluzīvie līgumi dod iespēju INTERLUX Travel veidot augstas klases ceļojumus par zemām cenām. INTERLUX Travel piedāvā vairāk nekā 90 ceļojumus ar lidmašīnām, prāmjiem un autobusiem visā pasaulē. INTERLUX Travel izmanto sertificētu gidu pakalpojumus, kuri ir vietējie ceļojumu galamērķu valstīs. "INTERLUX Travel" Latvijas filiāle ir Latvijas Tūrisma Aģentu un Operatoru Asociācijas (ALTA), uzņēmums Latvijā ir apdrošināts 125 000 EUR vērtībā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42763996sec.