Ķīpsalā norisinās gadatirgus «Dārzam un dzīvesstilam»

No 2020. gada 29. līdz 31. maijam, āra teritorijā pie Starptautiskā izstāžu centra Ķīpsalā notiks gadatirgus "Dārzam un dzīvesstilam", kur vienviet varēs iegādāties gan visdažādākos stādus, puķes, augļu kokus, košumkrūmus, gan arī daudzveidīgas preces dārza darbiem un atpūtai.

"Šogad diemžēl iecienītā dārza un dzīvesstila izstāde izpaliek, taču mēs esam raduši iespēju Ķīpsalā sarīkot drošu gadatirgu, jo cilvēki alkst darboties dārzā un audzēt puķes uz balkoniem pat vēl vairāk nekā citus gadus. Gadatirgū teju visu nepieciešamo atradīs gan "zaļo pirkstiņu" īpašnieki, gan atpūtnieki," norāda gadatirgus organizators Artūrs Bidiņš.

Viss dārza darbiem

Lai dārza darbi ritētu pilnā sparā, no plašā un daudzveidīgā gadatirgus klāsta Ķīpsalā, ikviens varēs iegādāties sev nepieciešamos stādus, augsnes uzlabotājus, mēslojumu, augu aizsardzības  līdzekļus, dārza inventāru un instrumentus, siltumnīcas un daudz ko citu. Tāpat interesenti varēs iepazīties ar stādaudzētavu jaunumiem un saņemt zinošu speciālistu konsultācijas un praktiskus padomus dārza iekopšanā un piemērotāko stādu izvēlē.

Pūres dārzkopības izmēģinājumu stacija plašā sortimentā piedāvās augļu koku un krūmogulāju stādus.  Gan rožu stādus, gan tradicionālos augļu kociņus, gan arī ko eksotiskāku, kā, piemēram, kolonābeles un ģimenes kokus, piedāvās stādaudzētava "Liepas", kā arī Lietuvas stādaudzētava "Tado ūkis". Ogulājus, košumkrūmus, ziedus čaklajiem dārzkopjiem gadatirgū Ķīpsalā piedāvās stādaudzētava "Meristēmas". Plašā izvēlē būs zemeņu stādi, daudzveidīgi dārza melleņu krūmiņi un arī krāšņās peonijas! Savukārt "Metrodarzs.lv" piedāvās kurmju, grauzēju un lapseņu slazdus un spāņu zīmola "Bellota" dārza instrumentus.

Pelnītai atpūtai

Pēc labi padarīta darba arī pelnīti jāatpūšas! Lai atelpas brīdis būtu patīkamāks, gadatirgū "Dārzam un dzīvesstilam" varēsi atrast lapenes, nojumes, šūpoles, dārza mēbeles un pirtis savas piemājas teritorijas labiekārtošanai. Dažādas dārza mēbeles Ķīpsalā piedāvās "Pokainis" un "Sternoberg" no Igaunijas,  stikla verandas – "EKO Invest", bet pirtis – "Guodras medis" un "Preces darbam". Tirgotāji piedāvās arī dārza dekorācijas un apgaismes ķermeņus – elementus, kas piešķirs dārzam "odziņu"! Unikālu atmosfēru dārzā palīdzēs uzburt "Preces darbam" un "Cozo", kas piedāvā milzu podus. Lai dārzā vēsos vasaras vakaros būtu silti, "Janssens Baltics" piedāvās āra sildītājus. Protams, būs arī kvalitatīvie un daudzveidīgie grili no "grilhouse.lv"! To visu piedāvās uzņēmumi no Latvijas, kā arī daži Igaunijas un Lietuvas dalībnieki.

Gadatirgū apmeklētāji varēs iegādāties arī kādus mājražotāju gardumus un saimniecībā noderīgus Latvijas amatnieku darinājumus.

Lai gadatirgus apmeklējums būtu drošs gan tirgotājiem, gan apmeklētājiem, saskaņā ar  atbildīgo iestāžu rekomendācijām ir paplašinātas apmeklētājiem paredzētās ejas, tirdzniecības stendi ir izvietoti 2 metru attālumā vienu no otra un ir izvietotas norādes. Lai nenotiktu drūzmēšanās, gadatirgū ir paredzēta atsevišķa ieeja un vairākas izejas, kas ļaus ar pirkumiem ērti nokļūt autostāvvietā. Gadatirgū lūdzam ievērot drošības noteikumus. Būsim atbildīgi!

Gadatirgus darbalaiks:

29. maijā 12.00–18.00

30. maijā 10.00–18.00

31. maijā 10.00–15.00

Ieeja gadatirgū – par brīvu, jāmaksā tikai par auto stāvvietu.

Seko līdzi informācijai par dalībniekiem, to jaunumiem un īpašajām akcijām šeit: www.bt1.lv/darzs  un www.facebook.com/Darzsundzivesstils

Gadatirgu "Dārzam un dzīvesstilam" rīko Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 20.03.2024 Sagaidi Lielo dienu Lejeniekos! Bauskas TIC
Esi aicināts Lejeniekos, lai sagaidītu brīdi, kad dienas garums pārsniedz nakts garumu! | Skatīt vairāk
Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024” Valmieras TIC
31. martā no plkst.10.00-15.00 Kokmuižā “Kocēnu pavasaris 2024”. No plkst.11.00 svētku koncerts kopā ar pašdarbības kolektīviem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 24.03.2024 TUKUMS: Vestarda Šimkus klaviermūzika TUMĒ Tukuma TIC
24.martā koncertu cikla "Klaviermūzikas pavasaris" ietvaros skanēs gaiša mūzika Vestarda Šimkus izpildījumā. Tā ir oriģinālmūzika, kas apkopota | Skatīt vairāk
Tez Tour
NEDĒĻAS LASĪTĀKAIS
Populārakie piedāvājumi
APMEKLĒTĀKIE UZŅĒMUMI
Baltijas tūrisma objekti

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49919391sec.