Rīgā bērniem sola savādāku Helovīnu

Tuvojas 31.oktobris, diena, ko bērni visā Latvijā ir iecienījuši tās neparastās noskaņas, kostīmu un saldumu iegūšanas dēļ. Tā kā šogad došanās pēc konfektēm uz kaimiņmājām izpaliek, tirdzniecības centrs “Alfa” uz sava jumta piedāvā citādu Halovīna ballīti bērniem – ar individuāli veicamiem uzdevumiem, mīklām, mūziku un konfektēm katrā uzdevumu izpildes vietā.  

Halovīna sestdienā tirdzniecības centrā “Alfa” uz jumta lielākus un mazākus saldummīļus iepriecinās iespēja nopelnīt kārumus bērnu ballītē, kas tiks organizēta kā spēle, kuras laikā bērniem būs jāiziet maršruts - tematiski izrotātu automašīnu aplis. Piestājot pie katras no automašīnām, būs jāizpilda atjautīgi, bet vienkārši uzdevumi, pretī saņemot konfektes no t/c “Alfa” un biedrības “Bekind.lv”.

“Vēlamies iepriecināt bērnus ar alternatīvām Halovīna svinībām. Uzvilkt maskas, kostīmus, uzpucēties vai nepucēties – tas paliek katra ziņā. Pusaudži un vecāki ar maziem bērniem, pirms vai pēc iepirkšanās, aicināti doties uz 4.stāva autostāvvietu, kur visa platība būs atvēlēta tikai svētku pasākumam. Drošības apsvērumu dēļ organizējam to ārtelpā, kas vienlaikus paver plašākas iespējas svētku noformējumam,” atklāj tirdzniecības centra “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Pasākums norisināsies divu stundu garumā, sākot ar pulksten 17.00. Atrakciju organizētāji biedrība “Bekind.lv” kontrolēs dalībnieku plūsmu, rūpējoties par nepieciešamās fiziskās distances ievērošanu un dezinfekcijas līdzekļu izmantošanu.

“Bērnībā mēs sapņojām par Halovīna ballītēm, par kostīmiem, konfektēm, mūziku un iespēju nobiedēt ar frāzi "Saldumus vai izjokošu!", tagad, arī paši varam tādas organizēt. Neraugoties uz notiekošo pasaulē, bērniem tik un tā gribas svētkus, un mūsu biedrība “Bekind.lv” kopā ar tirdzniecības centru “Alfa” ir gatavi šādu iespēju bērniem uzdāvināt, ievērojot valstī noteiktos ierobežojumus un vienlaikus nezaudējot Halovīnu mistisko burvību,“ stāsta Aleksandra Semendjajeva, biedrības "Bekind.lv” domes locekle.     

Viena maršruta iziešanas ilgums ir aptuveni 20 minūtes. Pasākums ir bez maksas, to organizē t/c “Alfa” un biedrība “Bekind.lv”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43431187sec.