Kultūras centrs «Imanta» aicina uz virtuālu svētku darbnīcu

Rīgas Kultūras un atpūtas centrs “Imanta” no 6. decembra līdz Ziemassvētkiem piedāvā vērot un iesaistīties virtuālā svētku darbnīcā.

Decembrī kultūras centra Facebook lapā un mājaslapā ikviens aicināts uz virtuālo svētku darbnīcu, kuras ietvaros līdz pat Ziemassvētku vakaram tiks publicēti pieci video, kuros dažādu kultūras centra amatierkolektīvu vadītāji rosinās radīt svētkus sev un tuvākajiem. Otrajā Adventē tiks publicēts pirmais video, kurā kultūras centra bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Tu un es” vadītāja Ieva Sutugova dalīsies idejās, kā iepriecināt tuvākos ar paša gatavotu dāvanu.

Video darbnīcā iesaistījusies arī koklētāju ansambļa “Raksti” vadītāja Ieva Šablovska, vidējās paaudzes deju kolektīva “Imantieši” vadītāja Linda Plostniece, vīru vokālā ansambļa “Harmonija Rīgai” vadītājs Ārijs Šķepasts, kā arī tradīciju kopas “Silavoti” vadītājs Ramants Jansons. Kolektīvu vadītāji dalīsies ar savām svētku tradīcijām un piedāvās skatītājiem vienkāršus paņēmienus un aktivitātes svētku radīšanai katram savās mājās, aicinot būt radošiem, izmantot varbūt piemirstus talantus un atcerēties arī latviešu ziemas saulgriežu tradīcijas. Lai gan šogad svētku laiks ir pavisam citāds, kā ierasts, mums joprojām ir iespēja iepriecināt vienam otru, uzsver darbnīcas dalībnieki.

Projektu īsteno Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Kultūras un atpūtas centrs “Imanta”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.15432096sec.