Kultūras centrs «Imanta» aicina doties pastaigu takā «Arī tā ir mana Imanta»

1. jūnijā, Starptautiskajā bērnu aizsardzības dienā, kultūras centrs “Imanta” dāvina iespēju bērniem un vecākiem pavadīt laiku kopā aizraujošā un izglītojošā aktivitātē — doties pastaigu takā “Arī tā ir mana Imanta” un piedalīties spēlē.

Īpaši pastaigu takai tapusi koša apkaimes karte, kurā ir atzīmētas vietas, kur ir atradušies vai atrodas dažādi interesanti objekti, kas saistās ar apkaimes kultūrvēsturi. Kartes otrā pusē atrodami uzdevumi, kas jāatrisina, nonākot konkrētajā vietā. Atbildes ir jāmeklē objekta apkārtnē, jābūt vērīgam un uzmanīgam. Katra vieta kartē papildināta arī ar QR kodu un īso saiti – atverot to savā viedierīcē, iespējams uzzināt interesantu stāstu par vietas vēsturi un apskatīt senākus foto.

Atbildes varēs ērti pierakstīt tam paredzētajā vietā uz kartes un līdz 20. jūnija plkst. 23.59 tās iespējams iesūtīt uz e-pastu imanta@riga.lv, lai piedalītos pārsteiguma balvu izlozē. Balvas sarūpējis Kultūras un atpūtas centrs “Imanta” un Rīgas Centrālās bibliotēkas Imantas filiālbibliotēka. Izloze notiks 21. jūnijā. Ar balvu ieguvējiem organizatori sazināsies individuāli.

Pastaigu takas kartes bez maksas iespējams saņemt no 1. jūnija pie Kultūras un atpūtas centra “Imanta” dežurējošā personāla, katru dienu no plkst. 10.00 līdz 20.00. Tāpat kartes būs pieejamas Rīgas Centrālās bibliotēkas filiālbibliotēkā “Kurzeme” un Imantas filiālbibliotēkā, kā arī Imantas tirgus informācijas stendā, Kurzemes prospektā 3, to darba laikā.

Pastaigu taka – spēle “Arī tā ir mana Imanta” tapusi sadarbībā ar Anniņmuižas apkaimes un radošās iniciatīvas biedrību “Riga Annenhof”. Projektu īsteno Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Kultūras un atpūtas centrs “Imanta”.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 26.04.2024 Kāzu ceremoniju vietas Skrīveros Aizkraukles novada TIC
Ieskaties un uzzini par četrām skaistām, mazliet neparastām laulību ceremoniju vietām Skrīveros. Neviens viesis nepaliks vienaldzīgs un kāzu foto būs | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.04.2024 - 30.04.2024 Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 28.04.2024 Dubultā virdžināla skanējums Bauskas pilī! Bauskas TIC
Esi aicināts uz Bauskas pili, lai bez maksas baudītu 17. gadsimta mūzikas instrumenta, dubultā virdžināla, skanējumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53156281sec.