Vasara Dzelzceļa muzejā būs!

Ko darīt dienās, kad nevar aizbraukt uz jūru, mežu vai Itāliju? Jāapmeklē muzejs! No maija Dzelzceļa muzejs ir atvēris āra ekspozīciju un izveidojis izzinošu un aizraujošu programmu visai vasarai.

“Mūs nevar izsist no sliedēm – vasara Dzelzceļa muzejā būs!” – tā muzeja direktore Ieva Pētersone.

No 01. jūnija līdz 04. septembrim Dzelzceļa muzeja vasaras piedāvājumā sev piemērotu aktivitāti atradīs ikviens – gan ģimenes ar bērniem, gan pieaugušie, gan dzelzceļa entuziasti un pat romantiski noskaņotie pāri. Iespējams, tieši šovasar vakariņu laikā te atskanēs ilgi gaidītais – Jā!

“Mēs vēlamies piedāvāt apmeklētājiem sajust un izbaudīt Dzelzceļa muzeja āra teritorijas šarmu – gan iepazīstot unikālo muzeja kolekciju, kas ir plašākā platsliežu ritekļu kolekcija Baltijā, gan piedaloties lielajā vasaras izaicinājumā – foto orientēšanās sportiskā garā”- saka muzeja pārstāvji.

Šī ir unikāla vide, kur var sarīkot pikniku speciāli tam iekārtotā vietā, nodoties meditatīvai lokoskicēšanai bērzu ēnā (visus nepieciešamos materiālus nodrošina Muzejs), atklāt sevī radošo garu, zīmējot sapņu vilcienu, kā arī uzzināt daudz jauna, apskatot izstādi “Pārdaugava. Pagrieziena punkti”.

Mazākajiem apmeklētājiem noteikti patiks izbrauciens ar drezīnu, detaļu medības muzeja āra teritorijā, radošas un neparastas darbnīcas.

Ceturtdienās muzejs piedāvā Industriālos pārgājienus Rīgā un Jelgavā. (Pirms pārgājiena ir jāpiesakās: pa tālr. 200332331 vai epastu: muzejs@ldz.lv.)

Vasaras izskaņā muzejs svin savu dzimšanas dienu – Perona svētkus. Šogad svinības ir ieplānotas 04. septembrī. Starp lokomotīvēm, vagoniem un sliedēm muzejs savus apmeklētājus plāno iepriecināt ar oriģinālu belašu meistarklasi, ko vadīs viens no visvairāk titulētajiem pavāriem Latvijā Raimonds Zommers.

Ar visu programmu jūs varat iepazīties www.railwaymuseum.lv. Pasākumu programma var mainīties, ņemot vērā epidemioloģisko situāciju valstī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Bauskā 20.un 21.04! Bauskas TIC
Ielūkojies, kādi pasākumi paredzēti Bauskā, pasākuma "Satiec savu meistaru" ietvaros! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.81924295sec.