Bolderājā norisināsies kultūras pasākumu programma «Vasara priežu dārzā»

Šovasar, no 30. jūnija līdz 1. septembrim, pie Rīgas Centrālās bibliotēkas Bolderājas filiālbibliotēkas norisināsies kultūrtelpas «Strops» ietvaros veidota kultūras pasākumu programma «Vasara priežu dārzā».

Pasākumu kopums balstīts uz kultūrtelpas «Strops» galveno ideju – padarīt pieejamus kultūras notikumus pilsētas rajonos, kuros nav sava kultūras centra, un tāds ir arī Rīgas Centrālās bibliotēkas Bolderājas filiālbibliotēkas pagalms – vietējo iedzīvotāju vidū iesaukts par «priežu dārzu». Pasākuma programma veidota tā, lai trīspadsmit dažādos pasākumos ietvertu izglītojošas norises par apkaimes kultūrvēsturi, radošas mākslas nodarbības un ekspresizstādes, kā arī koncertus ar dziesminieku un amatierkolektīvu uzstāšanos.

Bērniem īpaši saistoša būs tikšanās ar mākslinieku butaforistu Vilni Jēkabsonu un viņa lellēm. V. Jēkabsons Bolderājā dzīvo jau piecās paaudzēs, un tieši viņa mājā glabājas liela daļa Leļļu teātra kolekcijas. Sirds siltais un harizmātiskais mākslinieks pastāstīs, parādīs un ļaus izjust leļļu maģiskumu un bērniem brīnumā ieplest acis. «Bolderājas grupa» vasaras programmā piedāvās pēcpusdienas sarunas ar pastaigas elementiem un ekskursijām, bet Austras grupa organizēs Latvijas dziesminieku vakarus.

Projektu īsteno Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienības Kultūras un atpūtas centrs «Imanta», to atbalsta Rīgas dome un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Sadarbības partneri – «Bolderājas grupa» un Austras biedrība.

Vasaras kultūras pasākumu programma «Vasara priežu dārzā» pieejama Kultūras un atpūtas centra «Imanta» mājaslapā: imantakultura.riga.lv, kā arī Facebook kontā: @imantakultura.

Organizatori aicina ievērot valstī noteiktos epidemioloģiskos ierobežojumus un drošības pasākumus, kā arī atgādina, ka ieeja pasākumu norises vietā ir atļauta tikai ar potēšanas pasi kopā ar personas apliecinošu dokumentu.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17147398sec.