Baltā pop-up piknika tradīcija turpinās arī šovasar!

Šodien sākas vietu rezervācija uz balto pop-up pikniku “L’elegante Pop-Up Picnic”, kas notiks 28. jūlijā. Ik vasaru pikniks ir gaidīts notikums, kas daudziem tā dalībniekiem ir kļuvis par skaistu satikšanās tradīciju.

Lai arī piknika vieta tiek turēta slepenībā, organizatori atklāj, ka šovasar tas notiks ārpus Rīgas gleznainā pils parkā ar īpašu auru. Plašā teritorija ļaus nodrošināt nepieciešamos drošības un distancēšanās pasākumus.

Pasākums norisināsies “dzeltenajā, jeb daļēji drošajā līmenī”. Tajā dalību varēs ņemt vakcinētas, pārslimojušas un testētas personas, uzrādot Digitālo C-19 sertifikātu vai C-19 testu, kas apliecina negatīvu rezultātu.

Baltā pop-up piknika koncepts ik gadu ir nemainīgs. Intriga par slepenā piknika norises vietu tiek saglabāta līdz pēdējam brīdim. Tikai pasākuma dienā vakariņu dalībnieki uzzina, kur tiem jāierodas, tērptiem eleganti baltā, līdzi ņemot uzkodas un visu nepieciešamo skaistam galda klājumam, lai kopīgi radītu svētkus. Vakars tiek pavadīts īpaši pozitīvā atmosfērā, izbaudot mirkļa burvību un prieku, ko sniedz elegantas, nesteidzīgas vakariņas kopā ar seniem un jauniegūtiem draugiem. Baltajām pop-up vakariņām „L’elegante Pop–Up Picnic” var pieteikties ikviens interesents, kurš ir gatavs piedzīvojumam un tā īpašajiem nosacījumiem (detalizētāka informācija atrodama www.popuppicnic.lv ).

Taču jāņem vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ tiem, kuri vēlas piedalīties, nevajadzētu vilcināties ar pieteikšanos.

Baltās pop-up piknika vakariņas aizsākās 2015. gadā ar mērķi radīt īpašu notikumu, kas motivētu draugus un ģimenes locekļus straujajā dzīves ritmā satikties, lai uz brīdi aizmirstu par mūžīgo steigu un kopīgi izbaudītu vienkāršas lietas, kas priecē ikvienu – nesteidzīgas sarunas un kopā būšanu, baudot ģimeni un draugus vienojošas vakariņas neierastā vietā. Šī skaistais notikums ir kļuvis par īpašu un gaidītu vasaras tradīciju.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.27328706sec.