Koncertvakaros augustā Hanzas peronā uzstāsies Carnival Youth, The Sound Poets, Alise Joste, Rīgas Modes un Chris Noah

Sākot ar augustu Hanzas Perona āra kultūras notikumu terasē “Vasaras perons” skatītāji tiks aicināti uz koncertvakariem, starp kuriem šovasar vienīgais grupas “Canrival Youth” kino dziesmu koncertsērijas “Naivais ku-kū” koncerts Rīgā, The Sound Poets ar akustisko koncertsēriju “Klusāk”, Rīgas Modes, Alise Joste un Chris Noah.

4. augustā grupas “Carnival Youth” kino dziesmu koncertsērijas "Naivais ku-kū” vienīgais koncerts Rīgā šovasar. Koncerta programmu veidos dziesmas no iemīļotām latviešu filmām jaunās, pašu veidotās aranžijās - gan par klasiku kļuvušo, gan jaunāko filmu spilgtākās skaņu celiņu pērles – no Imanta Kalniņa šedevriem un Raimonda Paula nemirstīgajām himnām līdz mūsdienu mūziķu darbiem. "Naivā ku-kū" centrā būs latviešu kino kanons, piemēram, “Četri balti krekli”, “Klāvs - Mārtiņa dēls”, “Dāvana vientuļai sievietei", "Ceplis", "Emīla nedarbi”, “Sprīdītis" u.c.

11. augustā zīdainā tembra īpašnieks, mūziķis Chris Noah, kurš indīrokā graciozi apvieno lipīgas melodijas ar romantiskiem dziesmu tekstiem, izpildīs gan dziesmas no pirmā EP “What About Tomorrow”, kas tika nominēts labākajai debijai Latvijas mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta Mikrofons 2018”, gan no otrā EP - “Distance”, kas iznāca 2020. gada martā un tika nominēts labākā popmūzikas albuma balvai.

18. augustā Rīgas Modes koncerts būs īstas svinības, jo tā ir arī grupas solista dzimšanas diena. Koncertā būs dzirdamas dziesmas no grupas pirmā albuma “Fantastiski”, kas ieguvis Zelta Mikrofonu un Austras balvu, kā arī dziesmas no drīzumā gaidāmā albuma. 2021. gada vasarā Rīgas Modes gatavojas laist klajā savu otro pilnmetrāžas albumu Patiesie Nodomi, kuru lielā mērā iedvesmojusi popmūzikas klasika. Līdz šim no topošā albuma izdoti trīs priekšvēstneši, no kuriem singls Dejot Vienatnē ir iekarojis pašmāju radio topu pirmās vietas, kā arī izpelnījies nomināciju Zelta Mikrofonam kategorijā Gada dziesma.

25. augusta koncertvakarā uzstāsies mūziķe Alise Joste, kura izpildīs gan dziesmas no 2021. gada Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” labākā indie mūzikas albuma “Šākātā”, gan dziesmas no iepriekšējiem albumiem un vēl kādu nedzirdētu dziesmu.

Tāpat šajā koncertvakarā grupa The Sound Poets saviem klausītājiem piedāvās akustisko koncertprogrammu “Klusāk”. “Ar lielu prieku un nepacietību gaidām 25. augusta vakaru, lai pēc ieilgušas klusuma pauzes varētu atkal tikties ar klausītājiem”, saka grupas solists Jānis Aišpurs.

Grupa sniegs akustisku koncertu, atkāpjoties no ierastā zināmu dziesmu skanējuma, izmēģinot jaunus instrumentālus salikumus un nonākot pēc iespējas nepastarpinātā kontaktā ar klausītājiem.

Biļetes uz visiem koncertiem iegādājamas Biļešu paradīzes tīklā. Aicinām apmeklētājus iepazīties ar koncertvakaru apmeklēšanas nosacījumiem.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.4614861sec.