LIDO Atpūtas centrā dažādas atpūtas iespējas visai ģimenei!

LIDO Atpūtas centrā viss notiek! Un notiek vislabākajās LIDO tradīcijās – ar nemainīgi teicamu kvalitāti un lielisku apkalpošanu!

Klientu absolūtai labsajūtai piedāvājam ne vien gardos LIDO ēdienus, bet arī plašas atpūtas un izklaides iespējas svaigā gaisā! Vai nav lieliski, ka pilsētas sirdī ir šāda oāze, kur aizmirst ikdienas steigu un pilsētas burzmu?

Plaša terase, MINO ZOO, iespaidīgs gaismas un mūzikas šovs, kā arī interesanti vides mākslas objekti un atrakcijas – tas viss nodrošinās kārtīgu atpūtu un patiesu prieku gan lieliem, gan maziem LIDO Atpūtas centra apmeklētājiem!

Gada siltākajā laikā LIDO Atpūtas centrs, kā jau katru gadu, ir padomājis par īpašu noskaņu un visdažādākajām izklaides iespējām. Tā piemēram, jau otro gadu Atpūtas centra teritorijā darbojas krāsainās muzikālās strūklakas, kas atskaņo pasaulslavenus hitus no populārām un iemīļotām kinofilmām. Skaistās melodijas vēl baudāmākas padara krāsainie gaismas efekti. Strūklakas autors ir "Artistic" - multimediju strūklaku šovs, kurā, izmantojot ūdens strūklakas, mūziku un gaismas, tiek veidots skaists priekšnesums. Muzikālo strūklaku darba laiks ir katru dienu no 11.00 līdz 23:00.

Savukārt visus dzīvnieciņu draugus kopš pavasara iepriecina LIDO Atpūtas centra teritorijā esošais TRUŠU KARALISTES MINI ZOO, kur apskatāmas kaziņas, truši, zīda vistiņas un mājas vistiņas. Uz līdzās esošajiem stendiem atrodama arī informācija par zvēriņiem un putniņiem, kas noteikti ļaus uzzināt par tiem ko jaunu un vēl nezināmu.

Par simbolisku labdarības ziedojumu iespējams saņemt trauciņu ar īpaši sagatavotu ēdienu un pūkainos draugus pabarot. Patiešām lieliska iespēja satikt dabu teju pašā pilsētas centrā. MINI ZOO darba laiks ir katru dienu no 11.00 līdz pat 21:00.

Kopš jūnija vidus apmeklētajiem atkal atvērts ir ANNELS atrakciju parks LIDOLANDE. Jautrās atrakcijas iepriecinās dažāda vecuma prieka baudītājus!

Un kā nu bez gardajiem LIDO ēdieniem? Sezonas hiti – aukstā biešu zupa, spinātu, kabaču un citi ēdieni un, protams, LIDO klasiskās garšas – šašliki, gardie kartupelīši, pankūkas, salāti un deserti! Turklāt gardos un pilnvērtīgos LIDO ēdienus baudīt iespējams vienā no plašākajām terasēm, kurā ir vairāk kā 200 sēdvietas. Un, kad gardi papusdienots, turpat iespējams iegādāties LIDO produkciju līdzņemšanai, lai pagatavotu gardas vakariņas no augstākās kvalitātes LIDO produktiem savai ģimenei.

Steidzīgākiem pusdienot gribētājiem lielisks un ērts ir LIDO DRIVE, kas tagad atvērts no 10:30 līdz pat 22:00! Turklāt jaunums LIDO DRIVE ēdienkartē – burgeri ar brioša maizīti. Un, protams, vēl daudz citu gardu ēdienu un dzērienu!

LIDO Atpūtas centra plašajā terasē baudīt maltīti var katru dienu no 11:00 līdz pat 23:00. Uzrādot valstī noteiktos apliecinājumus, iespējams baudīt mielastu arī patīkami vēsajās LIDO Atpūtas centra iekštelpās.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Latvija
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.73304796sec.