«Elkor Plaza» un «Podium» atver outlet koncepta veikalus

Augustā Via Jurmala Outlet Village divus outlet koncepta veikalus atvēris tirdzniecības tīkls Elkor – modes zīmolu preču veikalu Podium Outlet un Elkor Plaza Outlet. Pēdējo piecu mēnešu laikā outlet ciematā durvis vēruši nu jau 20 jauni veikali, kā, piemēram, Triumph,  Sportland Outlet, Borbonese, Harmont&Blaine Jeans, Savage, Paoloni Boutique, Salsa, u.c.

350 m2 plašajā Elkor Plaza Outlet veikalā iespējams iegādāties apģērbus un aksesuārus visai ģimenei, gan pieaugušajiem, gan bērniem. Veikalā pārstāvēti tādi zīmoli kā Furla, Karl Lagerfeld, Loriata, Betty Barclay, Michael Kors, Marc O’Polo, Geox un citi.

Savukārt Podium Outlet pircējiem piedāvā zīmolu Salvatore Ferragamo, Canali, D. Exterior, Peserico, Corneliani un Lorena Antoniazzi kolekcijas apģērbus un aksesuārus.

“Mēs uzskatām, ka outlet konceptam ir milzu potenciāls, ņemot vērā tendences modes preču tirdzniecībā Eiropā un pasaulē. Esam pārliecināti, ka klienti novērtēs piedāvātās apģērbu, apavu un aksesuāru kolekcijas, jo daudzas no tām ir nopērkamas tikai outlet koncepta veikalos,” saka Ronalds Feldmanis, Elkor tīkla mārketinga vadītājs.

“Augusts outlet ciematam ir dzimšanas dienas mēnesis, kas tiek atzīmēts ar lielizpārdošanu  un dažādiem pasākumiem, tai skaitā ar divu nozīmīgu modes preču veikalu atklāšanu. Elkor Plaza Outlet un Podium Outlet lieliski papildina outlet ciematā jau pieejamo zīmolu klāstu, ko ļoti novērtē pircēji no visas Baltijas,” stāsta outlet vadītāja Anna Žigalova.

Via Jurmala Outlet Village līdz ziemai plānots atvērt vēl 10 veikalus, tādejādi nodrošinot 100% outlet ciemata pirmās projekta kārtas aizpildījumu. Otrais posms aptuveni 4000 m2 tiks uzsākts nākamā gada pavasarī. Šobrīd notiek aktīva telpu rezervācija.

Via Jurmala Outlet Village ir vienīgais outlet ciemats Baltijā, kas atrodas zem klajas debess un sniedz iespēju droši un patīkami iepirkties vairāk nekā 60 zīmolu veikalos. Tas atrodas starp Rīgu un Jūrmalu un pavisam noteikti ir šīs vasaras ‘must visit’ galamērķis Baltijā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.59256291sec.