«Apollo Kino» 1.oktobrī atklāj jaunu kinoteātri Rīgā - «Apollo Kino Plaza»

2021.gada 1. oktobrī Igaunijas lielākais kinoteātru tīkls “Apollo Kino” atklās jaunu kinoteātri “Apollo Kino Plaza” modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”.

“Esam patiesi gandarīti paziņot, ka neraugoties uz sarežģītajiem laikiem izklaides nozarē, varam atvērt mūsu otro “Apollo Kino” kinoteātri Latvijā,” saka “Apollo Kino” Baltijas izpilddirektore Kadri Ärm.
Šis ir jau četrpadsmitais kinoteātris Baltijā, kas atrodas modes un izklaides centrā “Rīga Plaza”, un ir daļa no lielā “Apollo Group” izklaides nozares struktūrvienības, kurā ietilpst arī citi grupas uzņēmumi: “Vapiano”, “KFC”, “O`Learys”, “IceCafe” un “MySushi”.

“Apollo Kino Plaza” tiek piedāvātas 8 kinozāles ar 962 īpaši ērtām un ergonomiskām sēdvietām, starp kurām ir arī klientu jau iecienītās Zvaigžņu sēdvietas un jauna dizaina Divvietīgie dīvāni.
“Zvaigžņu sēdvietas ir luksusa ādas sēdekļi ar automātiski regulējamu atzveltni un kāju paliktni, kas ir iekarojuši mūsu klientu sirdis. Šīs sēdvietas ir aprīkotas ar planšetdatoriem, no kuriem seansa laikā var pasūtīt uzkodas un dzērienus, un par tiem arī turpat norēķināties izmantojot viedtālruni”, skaidro K. Ärm.
„Pirmo reizi Latvijas tirgū ir iespēja skatīties filmu arī no divvietīga dīvāna, kas sniedz vēl ērtāku kino pieredzi nekā mājas dīvāns un ir lieliski piemērots filmas baudīšanai kopā ar partneri, piedzīvojot kino pavisam jaunā līmenī, " piebilst Kadri Ärm.

"Jaunajā kinoteātrī pie filmu programmas plānošanas mēs ņemsim vērā gan latviešu, gan krievvalodīgo iedzīvotāju intereses, lai kinomīļiem sniegtu Latvijā veidoto kino filmu saturu, Holivudas grāvēju izlasi, kā arī krievu spēlfilmas", K. Ärm iepazīstina.

Papildus “Apollo Kino Plaza” piedāvā pavisam jaunu konceptu tiem, kuriem patīk komforts un grezna vide – atklājot “Vintage” kinozāli, kurā tiks apvienotas tehnoloģija ar stilu un komfortu, sniedzot klientiem neaizmirstamu un unikālu kino pieredzi. ““Vintage” kinozāle ir aprīkota ar jauna dizaina sēdvietām, no kurām klienti var veikt pasūtījumus, neatstājot sēdvietu", ar lepnumu saka Kadri Ärm. “Mēs ticam un ceram, ka šis unikālais koncepts kinoteātrī iederēsies tāpat, kā izcilas filmas, neatkārtojamais aktieru sastāvs. Te būs iespēja izbaudīt kino, pasaules šarmu un greznību neparastā kino vidē.”

Kā visi “Apollo Kino” kinoteātri, arī “Apollo Kino Plaza” kinozāles būs aprīkotas ar modernākajām kino tehnoloģijām. Kinoteātru apmeklētāji varēs sagaidīt neticami reālu kino pieredzi, pateicoties pasaulē atzītiem kinoekrāniem, 4K lāzerprojekcijām un īpaši “Apollo Kino” zālēm izstrādātu pārsteidzoši detalizētu un jaudīgu 7.1. skaņas sistēmu.

““Rīga Plaza” ir modes un izklaides centrs, tādēļ strādājam pie šo abu virzienu attīstīšanas, pastāvīgi piesaistot jaunus nomniekus un nodrošinot labu platformu pakalpojumu sniegšanai un pārdošanai. Augstu novērtējam sadarbību ar “Apollo Group”, jo tā ļauj mums piedāvāt patlaban vienīgo kinoteātri Rīgā Daugavas kreisajā krastā. “Apollo Kino” ir ilgi gaidīts un būtisks pienesums “Rīga Plaza” izklaides zonā, tāpēc esam gandarīti, ka jauno, ērto, ar modernām tehnoloģijām aprīkoto kino drīzumā varēs sākt novērtēt arī mūsu centra apmeklētāji,” saka modes un izklaides centra “Rīga Plaza” vadītāja Irīna Toropova.

“Apollo Kino Plaza” ir būvēts ņemot vērā principus, kas vērsti uz kinoteātra apmeklētāju labsajūtu un drošību, balstoties uz Igaunijas “Apollo Kino” kinoteātros un “Apollo Kino Akropole” kinoteātrī jau zināmo pašapkalpošanās konceptu, kas ļauj norēķināties par kino biļetēm un kino uzkodām ātri un ērti. Papildu daudzveidīgam uzkodu un dzērienu klāstam tirdzniecības zonā būs arī klientu iecienītā pašapkalpošanās saldējuma kafejnīca “Ice Café”.

Par “Apollo Kino”:
Igaunijas lielākajam kinoteātru tīklam “Apollo Kino” kinoteātri atrodas visā Igaunijā - Tallinā, Tartu, Pērnavā, Sāremā, Narvā un Jõhvi, 39 kinozālēs, uzņemot, gandrīz 5800 kino cienītājus. 2019. gadā “Apollo Kino” atklāja arī savus pirmos kinoteātrus Latvijā un Lietuvā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 26.04.2024 UFO stāstīs jokus Tukumā Tukuma TIC
Ja meklē iespēju aizmirst ikdienas rūpes, nāc 26.aprīlī pulksten 19:00 uz Tukuma pilsētas Kultūras namu! | Skatīt vairāk
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 20.04.2024 Radi Tukku Magi TALKA TUKUMĀ Tukuma TIC
20. aprīlī aktīvie tukumnieki un viesi aicināti uz Tukku Magi pagalma sakopšanas talku no pulksten 9:00 Pasta ielā 26. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49052691sec.