Ārzemju izglītības izstāde atgriežas Rīgā

9.oktobrī viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču centrā savas durvis apmeklētajiem vērs Baltijā un Polijā populārākā specializētā izstāde “Starptautiskās izglītības dienas”.

Daudzās valstīs tiek atcelti ierobežojumi, kas saistīti ar COVID-19, un jau šo sestdien skolēni un viņu vecāki, jaunieši un pieaugušie varēs tikties ar pārstāvjiem no pasaulē zināmām universitātēm, biznesa skolām, prestižām vidusskolām, starptautiskajām koledžām, valodu nometnēm un valsts organizācijām - Education USA, Institut Francais, DAAD (Vācijas Akadēmiskais apmaiņas dienests), kā arī ar starptautisko IELTS un Cambridge English eksāmenu centra pārstāvjiem, un Baltic Council for International Education speciālistiem.

Izstādes apmeklētāji varēs iepazīties ar augstākās izglītības programmām (bakalaura, maģistra un MBA, Executive MBA programmas) Lielbritānijā, Nīderlandē, Austrijā, Čehijā, Itālijā, Polijā, Francijā, Vācijā, Latvijā, Šveicē, ASV un citās valstīs.

Izstādē tiks pārstāvētas pamatskolas un vidusskolas programmas. Skolēni un viņu vecākiem būs iespēja aprunāties ar pasaulē slavenu Lielbritānijas, Vācijas un Šveices skolu direktoriem un vadošajiem speciālistiem. Dalībnieku vidū – Lielbritānijas labāko skolu reitingu līderi, kā arī citas prestižas mācību iestādes.

Kur un kā apgūt angļu, vācu vai franču valodu? Uz šiem jautājumiem atbildēs valodu skolu un nometņu pārstāvji.

Plānojot studijas ārzemēs, rodas arī daudzi citi jautājumi – par citu valstu kultūru īpatnībām, par dzīvošanu, stipendijām un bezmaksas izglītības iespējām.

Izstāde "Starptautiskās izglītības dienas" Latvijā notiek kopš 2005. gada. Pagājušajā gadā valstī izsludinātā ārkārtas stāvokļa dēļ izstāde notika tiešsaistē. Šogad pasākums atgriežas ierastajā formātā, tomēr joprojām ir vairāki ierobežojumi.

Viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija konferenču zālē Omega-1 izstādes dalībnieki sagaidīs apmeklētājus “zaļajā formātā”. Pie ieejas vajadzēs uzrādīt derīgu Eiropas Savienības vakcinācijas sertifikātu vai Covid-19 pārslimošanas sertifikātu, kā arī personu apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti). Šīs prasības neattiecas uz bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušā pavadībā. Zāle Omega-2 darbosies “dzeltenajā režīmā” visiem tiem, kas var uzrādīt derīgu Eiropas Savienības vakcinācijas sertifikātu vai Covid-19 pārslimošanas sertifikātu VAI negatīvu PCR / antigēna testu un personas apliecinošu dokumentu (pasi vai ID karti) . Šīs prasības neattiecas uz bērniem līdz 12 gadu vecumam pieaugušā pavadībā.

Izstāde darbosies no 10:00 līdz 17:00, Radisson Blu Hotel Latvija. Ieeja izstādē bez maksas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.422158sec.