«Rimi Rīgas maratons» aicina pieteikties programmai «Mans pirmais maratons»

Rimi Rīgas maratons aicina pieteikties programmai “Mans pirmais maratons” motivētus un sociāli aktīvus skrējējus, kuri vēlas sagatavoties savam pirmajam lielajam skrējienam – maratonam vai pusmaratonam. Programmas patrons un galvenais atbalstītājs jau otro gadu pēc kārtas ir maratona sezonas notikumu centrs “Alfa”. “Mans pirmais maratons” programma dos unikālu iespēju 8 skrējējiem saņemt pilnu treniņu atbalstu savam mērķim vairāku mēnešu garumā no 2022. gada janvāra līdz pat startam 15. maijā. Četri dalībnieki būs Latvijā zināmas, sociāli aktīvas personības, kuras atlasīs īpaši veidota žūrija, savukārt četri dalībnieki tiks atlasīti konkursa kārtībā, izvērtējot iesniegtos pieteikumus. Dalībnieki, 16 nedēļas aktīvi trenējoties gan kopā, gan individuāli, ar gūto pieredzi dalīsies savos sociālajos tīklos, tādējādi ikviens interesents varēs sekot līdzi programmas dalībnieku progresam.

““Mans pirmais maratons” programmas mērķis ir ne tikai sagatavot astoņus dalībniekus saviem izvirzītajiem un vēl nekad iepriekš nesasniegtajiem mērķiem – noskriet 21 km vai 42 km distanci –, bet arī iedvesmot visu sabiedrību, ka nekas nav neiespējams, ja vien ikdienā kustamies. Iepriekšējā programmas sezonā savus pirmos 10 km Rimi Rīgas maratonā veiksmīgi noskrēja stiliste Žanna Dubska, savukārt maratona distanci godam pieveica populārais LTV laika ziņu vadītājs Toms Bricis. Kā zināms, neviens no viņiem iepriekš nav bijis profesionāls sportists. Tas tikai pierāda, ka viss ir iespējams!” pieteikties programmai aicina Rimi Rīgas maratona direktors Aigars Nords.

““Mans pirmais maratons” programmu tirdzniecības centrs “Alfa” atbalstīs jau otro gadu, bet maratonu – trešo gadu. Aizvadīto divu gadu laikā redzam, ka, neskatoties uz savu sagatavotības līmeni, izvirzīt un sasniegt jaunus sportiskos mērķus var ikviens, kurš to patiesi vēlas. Esam pārliecināti, ka dalība maratonā ir arī iespēja mainīt savu līdzšinējo attieksmi pašam pret sevi. Tā kā “Alfa” vienmēr ir atbalstījis aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, arī šogad esam īpaši priecīgi būt ne vien līdzās un atbalstīt, bet arī iedvesmot aktīvam dzīvesveidam kā sabiedrībā, tā ģimenē. Un kā allaž –aicinām ikvienu gan sekot līdzi “Mans pirmais maratons” dalībnieku gaitām, gan arī pašiem aktīvi gatavoties Rimi Rīgas maratonam, piedaloties treniņu izaicinājumos virtuālajā Skriešanas klubā!“ aicina TC “Alfa” vadītāja Liene Apine.

Vadošie Latvijas elites skrējēji Jānis Višķers un Ilona Marhele nodrošinās katram dalībniekam individuālu treniņu plānu un atbalstu visas programmas garumā, kā arī vadīs koptreniņus komandas gara uzturēšanai. Programmas partneri Sportland visiem dalībniekiem sarūpēs Nike treniņu ekipējumu, Garmin Latvija dalībniekiem piešķirs viedpulksteņus, savukārt Sporta laboratorija un Centrālā laboratorija nodrošinās kompleksās slodzes testu un asins analīzes, kas kalpos par pamatu individuālo treniņu plānu izstrādei. Gjensidige Latvija apdrošinās dalībniekus pret nelaimes gadījumiem gatavošanās posmā līdz pat finišam maratonā. Mēness aptieka visas programmas garumā dalībniekus apgādās ar nepieciešamajiem vitamīniem un uztura bagātinātājiem, Science in Sport ar sporta uzturu, bet maratona galvenais partneris Rimi iepriecinās ar gardu veselīgu produktu grozu ikdienas maltītēm.

Pieteikties “Mans pirmais maratons” programmai iespējams līdz pat 19. decembrim Rimi Rīgas maratona mājaslapā jaunumu sadaļā. Programmas dalībnieki publiski tiks izziņoti līdz gada beigām maratona sociālo tīklu kontos.

Reģistrācija Rimi Rīgas maratonam

Rimi Rīgas maratona klasiskajām maratona, pusmaratona, 10 un 5 kilometru distancēm iespējams reģistrēties oficiālajā maratona mājaslapā www.rimirigamarathon.com. Organizatori atgādina, ka reģistrācija līdz 31. decembrim būs par izdevīgāku dalības maksu, turklāt līdz pat 15. aprīlim dalību būs iespējams pārcelt uz 2023. gadu vai uzdāvināt citam dalībniekam. Reģistrācija Bērnu dienas mazajām distancēm bērniem līdz 12 gadu vecumam, kā arī tradicionālais Latvijas Skolu kauss, kurā skolēniem būs iespēja pieteikties par simbolisku dalības maksu, tiks atklāts pavasarī.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienas Rīgas Motormuzejā Motormuzejs
Aicinām apmeklēt Rīgas Motormuzeju Lieldienu brīvdienās! 29. martā būs iespēja piedalīties Lieldienu aktivitātēs - olu meklēšanā muzeja | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56809187sec.