Vanesa Belova izcīna 3 zelta medaļas un iegūst IFBB Absolūtās Eiropas čempiones titulu

Titulētās Latvijas izlases sportistes Vanesas Belovas sensacionālais triumfs IFBB Eiropas čempionātā fitnesā, izcīnot 3 zelta medaļas un IFBB Absolūtās Eiropas čempiones titulu.

25 bildes.

IFBB Eiropas čempionāts fitnesā un bodibildingā junioriem un pieaugušajiem, kas no 5.maija līdz 9.maijam notika Spānijas pilsētā Santa Susanna, pulcēja vairāk kā 1000 sportistus no 48 Eiropas valstīm. Sportistu sagatavotības līmenis bija ļoti augsts, un tika vērota interesanta un sīva cīņa katrā no fitnesa sporta veidu kategorijām.

Latvijas izlases titulētākā sportiste, 22 gadus jaunā rīdziniece Vanesa Belova, tika pieteikta dalībai gan junioru, gan pieaugušo vecuma grupās. Sportistes dalība sacensībās tika līdzfinansēta no Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta.

Ļoti spēcīgā konkurencē, starp 20 labākajām Eiropas sportistēm, Vanesa Belova uzrādīja fantastisku rezultātu izcīnot 1.vietu junioru kategorijā Artistic Fitness. Sacensību turpinājumā, cīņā starp 3 junioru kategoriju uzvarētājām, Vanesa Belova tika nominēta par 2022.gada IFBB Absolūto Eiropas čempioni.
Pieaugušo vecuma grupā, Vanesa līdzīgi kā 2021.gadā, arī ierindojās 1.vietā savā auguma kategorijā, izcīnot zelta medaļu un aizstāvot atkārtoti IFBB Eiropas čempiones titulu fitnesā. Sportiste tradicionāli nodemonstrēja ļoti oriģinālu un emocionāli krāšņu izvēles programmu, un pēc tiesnešu vērtējuma ierindojās vienbalsīgi pirmajā vietā junioru un pieaugušo vecuma grupās.

Sensacionāls jaunās sportistes rezultāts IFBB Eiropas čempionātā, visnozīmīgākajās kontinentālajās sacensībās.

Vanesa Belova apliecināja, ka uz doto brīdi ir viena no stiprākajām sportistēm pasaulē kategorijā Artistic Fitness un godam nes Latvijas vārdu pasaulē. Vanesa divus gadus pēc kārtas tiek kronēta par labāko Eiropas sportisti fitnesā.

Artistic fitness sastāv no diviem vērtēšanas raundiem un īpaši priecē tas, ka Vanesa tradicionāli nodemonstrēja ļoti oriģinālu un emocionāli krāšņu izvēles programmu, un pēc tiesnešu vērtējuma ierindojās vienbalsīgi pirmajā vietā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Latvija
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Gūsti pavasarīgu iedvesmu izstādēs Tukumā Tukuma TIC
Aprīlis uzņem apgriezienus. Mostas daba. Mostas krāsas. Atsprāgst pumpuri, un dzīvība zied. Ļauj iedvesmai ieplūst tevī caur mākslu Tukumā un | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67715597sec.