LIDO svin 35 gadu jubileju

LIDO aicina visus Latvijas iedzīvotājus un viesus piedalīties svinībās par godu uzņēmuma 35 gadu jubilejai, kas notiks LIDO Atpūtas centrā, Krasta ielā 76 šajā nedēļas nogalē. Svētku pasākumu cikls sāksies jau šo ceturtdien, 24. novembrī, ar krāšņās Ziemassvētku egles atklāšanu, dziedātāja Jāņa Stībeļa koncertu, uzņēmuma vēstures fotogrāfiju izstādi un citām aktivitātēm visai ģimenei.

LIDO Atpūtas centra egle jau vairākus gadus ir viens no Rīgas Ziemassvētku simboliem. Arī šogad uzņēmums sadarbībā ar multimediju mākslinieku Māri Kalvi ir sagatavojis pārsteigumu rīdziniekiem un pilsētas viesiem.

“Katru gadu LIDO Ziemassvētku egles dizaina radīšana ir īpašs notikums. Pati egle ir veidota no vairāk kā 1300 egļu zariem, kas sagādāti mežu kopšanas rezultātā, tādejādi taupot dabas resursus un domājot ilgtspējīgi, taču īpaši unikālam baudījumam egle ir papildināta ar vairāk nekā 100 000 diožu un 200 LED līniju, padarot šo egli par īpaši unikālas formas digitālu ekrānu. Šī gada motīvs LIDO egles projekcijās ir pasaku stāsti bērniem, kurus organiski papildinās LIDO 35 simbolika, godinot uzņēmuma jubilejas gadu. Man ir patiess prieks jau atkal veidot šo unikālo multimediju darbu, kas priecēs gan Latvijas iedzīvotājus un ārvalstu viesus, gan LIDO darbiniekus, apvienojot sevī apsveikumu Ziemassvētkos un uzņēmuma jubilejā,” uzsver Māris Kalve.

Ar Ziemassvētku egles atklāšanu LIDO aizsāks uzņēmuma īpašo jubilejas nedēļas nogali, kuras garumā svinību viesi varēs baudīt dažādas izklaides, koncertus, gardo jubilejas kūku un citus pārsteigumus.

24. novembrī jau no plkst. 18.00 LIDO Atpūtas centra viesi varēs laimēt balvas Laimes rata aktivitātē, aplūkot uzņēmuma vēstures fotogrāfiju izstādi, mazos viesus priecēs LIDO talismani. No plkst. 19.00 līdz 20.00 gaidāma oficiālā pasākuma programma ar Jāņa Stībeļa koncertu, LIDO dibinātāja Gunāra Ķirsona uzrunu, konkursiem un balvām, kā arī svinīgā Ziemassvētku egles atklāšana.

Svinības ilgs visu nedēļas nogali. No 25. līdz 27. novembrim ik dienu plkst. 11.00 pirmie simts LIDO Atpūtas centra apmeklētāji saņems bezmaksas jubilejas kūku. Tiks organizēti dažādi izklaides pasākumi – piektdien no plkst. 17.00 līdz 19.00, savukārt sestdien un svētdien no plkst. 13.00 līdz 15.00 viesi varēs baudīt mūziku un iegūt balvas Laimes rata aktivitātē, kā arī turpināsies LIDO vēstures mirkļu izstāde. Īpaša programma iecerēta ģimenēm ar bērniem.

Pasākumu laikā LIDO Atpūtas centrs darbosies ierastajā režīmā un piedāvās viesiem iecienītos ēdienus un dzērienus. Plašāka informācija www.lido.lv.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” koncerts Valmieras TIC
12.aprīlī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies grupas “Pienvedēja Piedzīvojumi” akustiskais jubilejas koncerts kopā ar filmas | Skatīt vairāk
no 18 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56250882sec.