Plāno ceļojumu? Ieplāno arī «Balttour 2023»

Pēc divu gadu pauzes Ķīpsalā durvis atkal vērs ceļotmīļu gaidītā tūrisma izstāde “Balttour”. Tūrisma aktualitātes, profesionāļu konsultācijas, tūrisma aģentūru, operatoru un kruīza ceļojumu kompāniju izdevīgākie piedāvājumi, jaunu galamērķu prezentācijas, Latvijas tūrisma pērles un vēl daudz kas cits! Kad? No 3. līdz 5. februārim. Kur? Izstāžu centrā Ķīpsalā. Ieplāno!

Trīs dienas Ķīpsalā ceļotāji izvēlēsies, plānos un iegādāsies ceļojumus, bet nozares profesionāļi dibinās biznesa kontaktus un bruģēs ceļu jaunām sadarbībām. Vienuviet satiksies visi, kuri ar ceļošanu ir uz tu!

“Esam gandarīti, ka beidzot atkal februārī notiks Latvijas nozīmīgākais tūrisma nozares pasākums – izstāde “Balttour”. Tā pulcēs plašu dalībnieku loku ar daudzveidīgu tūrisma piedāvājumu Latvijā un visā pasaulē. Prieks par tūrisma uzņēmēju ieguldījumu jaunu produktu attīstībā un tūrisma galamērķu apgūšanā, tādējādi atbildot uz ceļotāju pieprasījumu un nerimstošo vēlmi izzināt pasauli. Nepacietīgi gaidām “Balttour 2023” atklāšanu, lai apmeklētājus iepazīstinātu ar tūrisma aktualitātēm un aicinātu doties aizraujošos ceļojumos,” – tā Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācijas (ALTA) prezidents Ēriks Lingebērziņš.

Iepazīt tuvākas un tālākas zemes aicinās vairāk nekā 160 uzņēmumu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas, Turcijas, Uzbekistānas, Vācijas, Kostarikas, Indijas, Norvēģijas, Ungārijas, Spānijas, Somijas, Čehijas un Indonēzijas. Interesenti varēs iepazīties ar ceļojumu piedāvājumiem Gruzijas, Slovākijas, Ukrainas un Melnkalnes nacionālajos kopstendos. Šo valstu pārstāvji viesmīlīgi sagaidīs ikvienu, lai iepazīstinātu ar savas zemes tūrisma objektiem un kultūru, stāstītu aizraujošus stāstus un aicinātu ciemos.

Latvijas dārgumi

Ar savu novadu pērlēm un jaunumiem izstādē iepazīstinās Latgales, Zemgales, Vidzemes, Sēlijas un Kurzemes tūrisma uzņēmēji un tūrisma informācijas centri. Ceļotājiem piedāvājumā būs viesnīcas, viesu mājas un netradicionālas naktsmītnes, pastaigu takas un skatu torņi, dažādi maršruti aktīvai atpūtai, parki, muižas, pilis un vecpilsētu šarms, gastronomiskā tūrisma pieturas, kultūras pasākumu programmas un vēl daudz, daudz kas cits. Kā jau ierasts, izstādē “Balttour” būs arī amatnieku un mājražotāju tirdziņš.

Relaksācija Baltijas valstīs

Izstādē neiztikt bez Latvijas, Lietuvas un Igaunijas SPA atpūtas piedāvājumiem. Dalībnieku lokā ir gan pašmāju viesnīcas – “Hotel Jūrmala Spa”, “Semarah Hotel Management”, “Baltic Beach Hotel & Spa” un “Bellevue Park Hotel Riga”, gan kaimiņvalstu pārstāvji ­– Igaunijas SPA asociācija, “Narva-Joesuu Medical Spa”, “Egles Sanatorija” un vēl citi.

Ceļojumu gadatirgus

“Balttour 2023” notiks pavasara un vasaras ceļojumu izpārdošana. Aizraujošus galamērķus jau gatavo tādas tūrisma aģentūras un operatori kā “Tez Tour”, “Novatours”, “Estravel”, “1 Travel”, “AZA tours”, “Nikos Travel”, “Alsvets”, “Atlantic Travel” un citi. Ar vilinošiem piedāvājumiem izstādē pirmo reizi startēs Polijas tūrisma operators “ITAKA”.

Biznesa pasākums tūrisma nozarei

Sadarbojoties tūrisma nozares organizācijām, uzņēmumiem, pašvaldībām un aviosabiedrībai “airBaltic”, 3.februārī izstādē notiks klātienes B2B kontaktbirža pašmāju tūrisma uzņēmumiem un ārvalstu tūrisma operatoriem. Biznesa pasākuma mērķis ir veicināt sadarbību un Latvijas kā tūrisma galamērķa atpazīstamību ārpus valsts robežām.

Gada cilvēks tūrismā

Izstādē “Balttour” jau tradicionāli notiks Latvijas tūrisma nozarei svarīgākā apbalvošanas ceremonija – “Gada cilvēks tūrismā”. Tiks godināti nozares profesionāļi, kuri snieguši nozīmīgu ieguldījumu Latvijas tūrisma nozares ilgtspējā. Apbalvošana notiks izstādes pirmajā dienā, 3. februārī, uzreiz pēc “Balttour 2023” oficiālās atklāšanas.

Izstādi-gadatirgu “Balttour” organizē Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru asociācija (ALTA), norisi nodrošina Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība BT 1.

Vairāk par izstādi: www.balttour.lv

Seko līdzi jaunumiem sociālajos tīklos: www.facebook.com/balttour un www.instagram.com/balttour/

Darba laiks:

3. februārī 10.00–13.00 (Profesionāļu laiks)

3. februārī 13.00–18.00

4. februārī 10.00–18.00

5. februārī 10.00–17.00

Biļešu cenas:

Ieejas biļete – 5 EUR

Pensionāriem, invalīdiem, skolēniem – 4 EUR

Ģimenes biļete (2 pieaugušie un 1 bērns vai 1+2) – 10 EUR

vairāk bērnu: +2 EUR par katru

Bērniem līdz 7 gadu vecumam – bez maksas

PRO biļete (profesionālajam apmeklētājam) – 18 EUR

Autostāvvieta – 5 EUR

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpilī!  Jēkabpils novada TIC
Pavadi Lieldienu brīvdienas Jēkabpils novadā! Esi aktīvs, dodies dabā, apmeklē pasākumus! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
5 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58991408sec.