Rīgā gaida Vācijas labākos burvju māksliniekus

Iluzionisma teātrī/muzejā MYSTERO, Rīgā, uzstāsies labākie Vācijas burvju mākslinieki  28., 29.janvārī. Lielā pieprasījuma dēļ ir atvērta papildizrāde svētdien 29.janvārī plkstn 18:00.

Izrādes mākslinieki - divkārtējais pasaules burvju triku čempions Topas, Vācijas un Nīderlandes burvju triku čempione Jaana Felicitas un Vācijas un Kanādas Grand Prix uzvarētājs manipulācijā Nikolajs Strībels. Viņi apvienos  spēkus šajā unikālajā izrādē, lai iepazīstinātu jūs ar savu oriģinālo redzējumu par maģiju, deju un komēdiju.

Jūs piedzīvosiet jaunu radošu maģijas veidu! Šie burvju triki tikko bija redzami Amerikas TV šovā „Fool Us”, daži ir pavisam jauni, bet citi jau tikuši apbalvoti starptautiskos konkursos.

Aizmirstiet visu, ko esat redzējuši iepriekš un esiet gatavi ne tikai tam, ka jūs tiksiet pārsteigti, bet arī smieties par komiskajām etīdem un būt emocionāli aizkustinātiem par delikātajiem dejas mirkļiem.

Kamēr Topas, mūsdienu labākais vācu iluzionists, vadīs izrādi, prezentējot savus radošos darbus, kas viņu ieveduši prestižākajās televīzijas programmās pēdējās desmitgades laikā, Jaana un Nikolajs veiks savas apbrīnojamās manipulācijas un radīs dejas priekšnesumus, ar kuriem viņi ir ieguvuši jau vairākas balvas.

Turklāt pasākuma gaisotni vēl dzirkstošāku rādīs "HENKELL FREIXENET LATVIJA" SIA atbalstot pasākumu un sarūpējot skatītājiem veldzējošas balvas.

Kopumā Iluzionisma teātrī Mystero plānojas četras vienādas Vācijas iluzionistu izrādes:

Sestdien, 28.janvārī plkst. 15:00 un 19:00

Svētdien, 29. janvārī plkst. 15:00 - Un 18:00

Iluzionisma teātris Mystero ir vienīgā pasākumu vieta Baltijas valstīs, kas regulāri piedāvā kvalitatīvas starptautiskas iluzionistu izrādes.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Labi būt pavasarī - Bauskas novadā! Bauskas TIC
Izdots jaunais kultūras un tūrisma ceļvedis „Labi būt Bauskas novadā” - aplūko un iedvesmojies brīvdienām! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Zemgales pastalu izstāde Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 19. marta līdz 30. aprīlim Dzīvesziņas un arodu sētā, Vecpilsētas ielā 2 skatāma Zemgales pastalu izstāde. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 03.04.2024 “Mājas kafejnīcu dienas 2024”. Piesakies! Tukuma TIC
Aicinām Tukuma novada aktīvos ļaudis, kam patīk gatavot un uzņemt viesus iesaistīties arī šogad akcijā "Mājas kafejnīcu dienas 2024"! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49332309sec.