Pirmais “Rīgas saldējuma festivāls” jau šajās brīvdienās

Vasarīgi un gardi svētki visai ģimenei pašā pilsētas sirdī – to sola pirmais “Rīgas saldējuma festivāls”, kas notiks jau šajās brīvdienās, 10.jūnijā no plkst 12:00 līdz 21:00, Vērmanes dārzā. Par vairāk nekā 50 dažādiem saldējuma veidiem, populārāko zīmolu “Pols”, “Tio”, “Ekselence” un “Jungle Pop” mīlētākajām un pavisam jaunām garšām apvienojumā ar iesaistošām aktivitātēm visām paaudzēm rūpēsies festivāla iniciators un organizators “Food Union”. Savukārt par bagātīgu izklaides un muzikālo programmu Vērmanes dārzā 10.jūnijā rūpēsies Rīgas pašvaldība.

“”Rīgas saldējuma festivāls” būs lieliska iespēja jautri, sirsnīgi un neaizmirstami pavadīt vasaras dienu pilsētā – nesteidzīgi baudīt visdažādākās saldējuma garšas, kopīgi ar bērniem spēlēt pagalma spēles, izklaidēt pavisam mazākos dažādās meistarklasēs un lielākos – asu sajūtu izaicinājumos, un to visu darīt lieliskā atmosfērā iemīļotas mūzikas pavadījumā,” tā Ieva Lejniece, “Food Union” mārketinga vadītāja un valdes locekle Latvijā.

Grandioza muzikālā programma
Bagātīgu kultūras un muzikālo programmu Vērmanes dārza estrādē sarūpēs Rīgas pašvaldība kā treknu noslēgumu jūnijā plānotajiem pasākumiem, kas veltīti ģimenēm. Programmā:
12:00 Orķestris RĪGA ar koncertu “Mūzika gardēžiem”
13:00 Bērnu deju kolektīvs TEIKSMIŅA
14:00 Arturs Gruzdiņš & KNĪPAS UN KNAUĶI
15:00 Repa improvizācijas teātris BRĪVRUNU PROJEKTS
16:00 CITI ZĒNI
17:00 Breika grupa CAMELOT CREW
18:00 PRUSAX
19:00 BŪŪ
20:00 CARNIVAL YOUTH

Digitāla orientēšanās spēle un bezmaksas saldējums

Kā jau mūsdienīgā pasākumā pienākas, arī “Rīgas saldējuma festivālā” neiztiksim bez digitālas spēles. Tā būs tiešsaistes viktorīna “Saldējumam pa pēdām”, kas 10. jūnija ietvaros norisināsies visā Vērmanes dārza teritorijā. Dalības nosacījumi ir pavisam vienkārši, bet balvas kārdinošas – atbildi pareizi uz visiem spēles jautājumiem par un ap pasaules un Latvijas rūpnieciski ražota saldējuma vēsturi, kā arī par Rīgu, un saņem dāvanā bezmaksas saldējumu. Ar detelizētākiem spēles nosacījumiem būs iespājams iepazīties festivālā uz vietas, bet galvenais – paņem līdzi kārtīgi uzlādētu mobilo telefonu ar interneta pieslēgumu.

Plašākā saldējuma izvēle vienuviet

Jau iepriekš ziņots, ka kopumā festivāla viesi varēs nogaršos vairāk nekā 50 dažādus “Pols”, “Tio”, “Ekselence” un “Jungle Pop” saldējumus – gan jau iepriekš iecienītos, gan pavisam jaunos, kas radīti šai vasaras sezonai. Līdztekus piedāvājumā būs arī saldējuma kokteiļi, saldējums burbuļvafelēs un visdažādāko veidu vafeļu glāzītēs, pat – saldējums ar kafiju!

Pirmā “Rīgas saldējuma festivāla” ietvaros piedalīsies arī ieinteresētie mājražotāji.

Radošas bērnu darbnīcas, izklaides jauniešiem un atpūta vecākiem

“Rīgas saldējuma festivāls” ietvaros būs iekārtota īpaša “Tio” kokteiļnīca ar bērnu parku – stafetēm, veiklības izaicinājumiem un pavāru darbnīcu pašiem mazākajiem. Savukārt tropiskajā “Jungle Pop” siltumnīcā būs īpaši gaidīti tie ķipari, kuriem patīk sejiņu krāsošanas, masku un indiāņu galvasrotu darināšanas meistarklases. Aktīvāki bērni un pusaudži noteikti novērtēs “Pols” aukstumnīcas izklaides programmu, kurā būs ne vien ledusskulptūras kalšanas izaicinājums, bet arī ledus lāča piepūšamā atrakcija un bumbiņu baseins. Protams, būs sarūpēta arī īpaša atpūtas vieta pieaugušajiem – eleganta “Ekselences” kafejnīca, kurā mierīgākā gaisotnē saldējuma desertus varēs baudīt ar tasi gardas kafijas.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Ceļš uz sakārtotu ķermeni un prātu! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
Latvija no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 29.03.2024 Lielās Piektdienas tirdziņš  Engurē Tukuma TIC
Visu Lieldienu svētku galdam nepieciešamo, kā arī kaut ko sevis un savu mīļo palutināšanai varēs atrast Lielās Piektdienas tirdziņā Engurē 29 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97420597sec.