Jūrmala – lieliska izvēle Ziemassvētku laikam un Jaunā gada sagaidīšanai

Ziemassvētku brīvdienas un Jaunais gads ir lieliska iespēja pavadīt neaizmirstamus svētku brīžus draugu un ģimenes lokā kādā no Jūrmalas kūrortviesnīcām ar skatu uz jūru vai restorānā ar burvīgu ziemas ainavu aiz loga. Nesteidzīgas atpūtas cienītājiem patiks naksnīgā pastaiga Dzintaru apgaismotajā pludmalē un Džemmas Skulmes personālizstāde “Krāsas garša” mākslas stacijā “Dubulti”.

Slidotprieks Majoru sporta laukumā un naksnīgā pastaiga Dzintaru pludmalē

Aktīvās atpūtas cienītājiem pašā Jūrmalas sirdī Majoros ir iespēja izbaudīt slidotprieku publiskajā slidotavā. Atsevišķās dienās pieejami laiki slidošanai ar nūjām. Aktuālāko informāciju par slidotavas darba laikiem un ledus grafiku var apskatīt mājaslapā http://jssc.jurmala.lv/ Majoru sporta laukuma sadaļā. Diennakts tumšajā laikā ikviens var doties pastaigā gar jūru pa izgaismoto Dzintaru pludmales pastaigu ceļu. No koka dēlīšiem izgatavotais pastaigu ceļš ir 850 metrus garš. Pludmale ir apgaismota posmā no Dzintaru koncertzāles, Turaidas ielā līdz Tirgoņu ielai Majoros.

Džemmas Skulmes personālizstāde Mākslas stacijā Dubulti un latviešu kino Jūrmalas Kultūras centrā

Ikvienam mākslas cienītājam ir iespēja iepazīties ar jaunākajiem Džemmas Skulmes darbiem izstādē “Krāsas garša” mākslas stacijā Dubulti. Šogad gleznotie darbi pārsteidz ar radošo uzdevumu vērienu. Izstāde apskatāma bezmaksas līdz nākamā gada 2. janvārim katru dienu no plkst.7.15 līdz 18.45.

“Ziemassvētku festivāls” Dzintaru koncertzālē  

No 16. līdz 30. decembrim Dzintaru koncertzālē “Ziemassvētku festivāla” koncertos būs iespēja dzirdēt maestro Raimondu Paulu, starptautiski atzītāko Latvijas tenoru Aleksandru Antoņenko, izcilo latviešu pianistu Reini Zariņu, Valsts Akadēmisko kori “Latvija” diriģenta Māra Sirmā vadībā, Elīnu Šimkus un citus izcilus Latvijas un ārzemju mūziķus. Festivāla īpašie viesi – a cappella grupa no Lielbritānijas “The Queen’s Six”. Plašāka informācija www.dzintarukoncertzāle.lv, biļešu iegāde www.bilesuparadize.lv.

“Ziemassvētku fiesta” un “Alise Brīnumzemē” kūrortviesnīcā Baltic Beach Hotel

Jūrmalas lielākajā kūrortviesnīcā Baltic Beach Hotel svētku nedēļa sāksies ar svētku programmu “Ziemassvētku fiesta”. Trīs vakarus, 21., 22. un 23. decembrī, no plkst. 19.00 līdz 1.00 jūrmalniekiem un viesiem sagatavota īpaša izklaides programma – burvju mākslinieku triki, dzīvā mūzika un izsmalcinātas vakariņas. 24. decembra vakarā no plkst. 18.00 līdz 23.00 viesnīcas restorānā View Restaurant & Lounge notiks Ziemassvētku vakariņas ar piecu kārtu ēdieniem dzīvās mūzikas pavadījumā. Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, no plkst. 13.00 līdz 17.00 vēlo brokastu cienītājiem iespēja nobaudīt Ziemassvētku Jazz branču.   

Jauno gadu Baltic Beach Hotel aicina sagaidīt pasakas “Alise Brīnumzemē” motīvos. 31. decembra vakarā Brīnumzemē notiks dažādu mūziķu un mākslinieku priekšnesumi, maģija, dejas un septiņu kārtu ēdienu vakariņas un grandioza uguņošana pie jūras. Izklaidējoša svētku programma arī bērniem. Plašāka informācija par pasākumiem un galdiņu rezervēšana www.balticbeach.lv.

Jaungada svinības visai ģimenei

Pašā jūras krastā esošais restorāns Orizzonte aicina uz četriem bezmaksas Jaungada svinēšanas pasākumiem. 30. decembrī no plkst. 18.00 viesus izklaidēs Sanktpēterburgas muzikālais kolektīvs Misha Luzin Band, savukārt 3., 4. un 5. janvārī par svētku noskaņojumu rūpēsies Edgars Jazz music un  Žu Doe. Pasākumu sākums visas dienas plānots no plkst.19.00.

7. janvārī no plkst. 18.00 Orizzonte piedāvā piedalītos svētkos visai ģimenei Jaungada noskaņās. Īpaša bērnu programma ar leļļu teātri, fotostūrīti un animatoriem. Pieaugušajiem svētku vakariņas restorāna 2. stāvā un mūsu jaunības dienu mūzika no visiem pazīstamām filmām Karinas Tatarinovas izpildījumā. Plašāka informācija www.restorizzonte.lv

Ziemassvētku vakariņas un Jaungada programma “Džezā tikai meitenes” viesnīcā Hotel Jūrmala SPA

Gardas Ziemassvētku vakariņas 24. decembrī un 7. janvārī no plkst. 19.00 mājīgā atmosfērā ar dzīvo mūziku un dažādiem priekšnesumiem piedāvā izbaudīt viesnīcas Hotel Jūrmala SPA restorāns Jūrmala.

31. decembrī no plkst. 21.00 viesus priecēs Jaungada programma “Džezā tikai meitenes”. Programmā arī svētku vakariņas. Bērniem paredzēta izklaides programma ar rotaļām un pārsteigumiem. Plašāka informācija www.hoteljurmala.com.

Venēcijas karnevāls viesnīcā SemaraH Hotel Lielupe

Viesnīca SemaraH Hotel Lielupe aicina sagaidīt Jauno gadu Venēcijas karnevāla noskaņās – krāšņi karnevāla tērpi, maskas un iluzionisti. Viesus priecēs gaismas šovs un itāļu mūzika. Vakara gaitā dažādi pārsteigumi, spēles, izlozes un konkursi ar balvām. Bērniem izklaidējoša programma ar Ziemassvētku vecīša apsveikumu un animatoriem. Plašāka informācija www.semarahhotels.com.
Jaungada nakts 2017 “Izgaršo 80-tos” kūrortviesnīcā Kurshi Hotel & SPA
Kūrortviesnīcas Kurshi Hotel & SPA organizētajās Jaungada svinībās 31. decembrī no plkst. 20.00 restorānā Kurshi Terase būs iespēja iejusties pagājušā gadsimta astoņdesmito gadu mājas ballīšu atmosfērā, izbaudīt dažādus gardumus, izdejoties pie populārākajiem hitiem un iemūžināt īpašo svētku sajūtu tematiskajā fotostūrī. Par jautrību visa vakara garumā rūpēsies atraktīvais vakara vadītājs Andrejs Voļaņickis. Plašāka informācija www.semarahhotels.com

Jaungada ballīte kopā ar grilbāru "Lighthouse"

Grilbārā "Lighthouse" jau no plkst. 20.00 Vecgads tiks pavadīts un Jaunais gads sagaidīts ar pārsteigumiem, jautrām spēlēm, dejām un lielisku atmosfēru. Vakara laikā viesus priecēs viens no labākajiem Latvijas Iluzionistiem - Robijs Trankalis. Pusnaktī tiks pasniegts dzirkstošo šampanietis, vērosim skaisto salūtu un liesim kopā Laimes. "Lighthouse" parūpēsies par bagātīgi klātu silto un auksto galdu, bet DJ Artis Volfs par mūziku un konkursiem. Vairāk informācijas par pasākumu grilbāra "Lighthouse" Facebook lapā.

Jampadracis Dzintaru mežaparkā

1. janvārī Dzintaru mežaparkā no plkst. 12.00 līdz 17.00 norisināsies Jaungada pasākums latviešu tradīcijās. Jūrmalniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja mācīties latviešu tradicionālās dejas un rotaļas, vērot folkloras ansambļa priekšnesumus, liet laimes, izmēģināt spēkus slēpju sacensībās un ziemas kērlingā. Bērniem prieku sagādās pikošanās  un eglīšu dekorēšanas sacensības. Gan lieli, gan mazi varēs piedalīties māla figūru veidošanas darbnīcā, krāsaino akmeņu darbnīcā un masku izgatavošanas darbnīcā. Ieeja pasākumā bez maksas. Plašāka informācija www.visitjurmala.lv.

Ziemassvētki un Jaunais gads ir īstais laiks, lai palutinātu sevi un savus tuvākos. Jūrmalas viesnīcu spa centru piedāvājumā ir vairāk nekā 500 dažādu spa procedūru. Īpaši piedāvājumi sagatavoti tieši svētku laikam. Aktīvas atpūtas cienītāji var doties garākās pastaigās pa pilsētas mazajām ieliņām, apskatot vēsturisko koka arhitektūru, izstaigāt jauno Melnalkšņu dumbrāja taku līdzās dabas izglītības centram “Meža māja” Ķemeros.  Svētku laikā būs atvērts arī  “Līvu Akvaparks”. Informācija par darba laiku un biļešu cenām www.akvaparks.lv.

Jūrmalas  spa centri svētku laikam ir sagādājuši dažādus īpašos piedāvājumus, kurus varat apskatīt Jūrmalas tūrisma vietnē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu brīvdienas Liepājā Liepājas reģiona TIB
Gaidot pavasari, Liepāja priecēs ar Lieldienu rotājumiem – svētku olām un čivinošiem putniem, kā arī lielus un mazus aicinās uz svētku pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Hotel Jūrmala SPA
,


Jūrmalas TIC
,


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97241616sec.