Pirmais Saldējuma festivāls Jūrmalā jau šo sestdien

Jau šo sestdien, 27.maijā, Jūrmalas Kūrorta svētku ietvaros norisināsies pirmais "Saldējuma Festivāls" – svētku saldākais notikums. Uz "Saldējuma Festivālu" tiek aicināts ikviens saldējuma mīlis – liels vai mazs – lai nobaudītu Latvijas labākos saldējumus, saldējuma kokteiļus un saldējuma desertus no zīmoliem Pols, Kārums, Tio, Klasika un Ekselence par īpaši "saldu" cenu. Visas dienas garumā „Saldējuma Festivāla" teritorijā Dzintaru pludmalē iepretim Turaidas ielas izejai norisināsies dažādas aktivitātes, konkursi, foto sesijas, precizitātes un un zināšanu spēlēs visai ģimenei.

Saldējums Pols festivāla apmeklētājus aicinās atgriezties bērnības atmiņās, nofotografējoties uz lielformāta šūpuļzirdziņa. Biezpiena saldējums Kārums aicinās uz Lidotavu, kurā bērni varēs pārbaudīt savu precizitāti, lidinot vārnēnus mērķos vai glābjot vārnēnus un atgriežot tos ligzdā, kā arī fotografēties ar Kārums vārniņām. Vispirktākais saldējuma zīmols Tio piedāvās saldējuma kokteiļus un aicinās bērnus iesaistīties radošajās darbnīcās, iegūt spilgtus sejas zīmējumus un īpašā fotostudijā iejusties saldējuma "ādā". Klasisko vērtību un garšu zīmols Klasika aicinās uz retro fotostūrītī, savukārt izsmalcinātākais gardēžu saldējums Ekselence pludmalē uzburs romantisku kafejnīcu, kurā varēs atpūsties no svētku burzmas un mierīgā gaisotnē nobaudīt šefpavāru gatavotos Ekselence saldējuma desertus.

Papildus „Saldējuma Festivālam", jūrmalnieki un svētku viesi aicināti izbaudīt daudzveidīgo izklaides programmu – sportiskas aktivitātes pludmalē bērniem un jauniešiem, Ghetto Dance starptautiskās ielu deju sacensības, dziesminieku koncertu Horna dārzā, kā arī svētku gājienu. Vakara koncertā Majoru pludmalē uz lielās skatuves uzstāsies dažādu paaudžu un mūzikas žanru Latvijas mākslinieki - "PeR", "Mesa", Igo, Aminata, Edavārdi, Marija Naumova, Viktors Lapčenoks un citi. Svētku noslēgumā – krāšņa uguņošana jūras krasā.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atlaides auto nomai Ungārijā Europcar
Nomā auto ar Europcar Budapeštā un saņem atlaidi! Izbaudi Budapeštas daudzveidību. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
Augšdaugava.Tūrisma sezonas atklāšana. TAKA
Augšdaugavas novada pašvaldības iestāde ‘’TAKA’’ aicina 26. aprīlī plkst. 10.00 apmeklēt tūrisma sezonas atklāšanas pasākumu. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37596297sec.