Nedēļas nogalē Jūrmalā pirmo reizi notiks mākslas gadatirgus ART FAIR 2017

No 19. līdz 22.augustam Jūrmalā, pludmales kompleksa Legend. Beach (Bulduri, 4 līnija) teritorijā, pirmo reizi notiks starptautisks mūsdienu mākslas gadatirgus Jurmala Art Fair.

Vērīgi atlasītu galeriju kopums ļaus Jūrmalas iedzīvotājiem un tās viesiem ne tikai novērtēt, bet arī iegādāties pasaules mākslas darbus, nesatraucoties par saviem ieguldījumiem.

Šogad Jurmala Art speciālais viesis būs leģendārais Ņujorkas fotogrāfs Roberts Vitmens. Vitmens ir slavens fotogrāfs, kas sadarbojas ar vadošajiem pasaules izdevumiem un reklāmas aģentūrām: Esquire, Cosmopolitan, Men’s Health, McCann Erickson. Tāpat viņš veidojis mākslinieciskus Ņujorkas skatus, personīgus Mihaila Barišņikova un dziedātāja Prince fotoportretus. Uz Jūrmalu smalko mirkļu tvērējs ved savu slaveno izstādi «Mihails Barišņikovs».

Paralēli izstādei, Jurmala Art ietvaros, 3 dienu garumā notiks vadošo mākslas jomas speciālistu lekcijas un meistarklases. Ar lekciju par mākslas tirgus stāvokli Jurmala Art ietvaros uzstāsies slavenās Art Taipei mesas direktors Emersons Kung-Šeng Vangs. Atsevišķi par to, cik lietderīgi ir ieguldīt investīcijas mākslā, uzstāsies zināma krievu mākslas konsultante, kompānijas ART CONSUL dibinātāja Viktorija Stupina un Investīciju Fonda EXANTE pārstāvis Guntars Pupelis.

Noslēdzoties Jurmala Art Fair gadatirgum, vietējie un ārvalstu kolekcionāri tiek gaidīti izsolē.

Jurmala Art varētu kļūt par ikgadēju mākslas profesionāļu tikšanās vietu Baltijas jūras krastā. Mākslas galerijas, eksperti un kritiķi, kolekcionāri un mākslas pazinēji no visas pasaules atklāj jaunu mākslas teritoriju.

Šajā gadā Jurmala Art Fair norisi atbalsta ASV vēstniecība Latvijā, Taipejas Misija Latvijā un galerija Apartment 22 un kompānija Groglass.

Ieeja - bez maksas.

Jurmala Art Fair programma:

19.augusts

18:00 – VIP Preview + Jurmala Art Fair Opening (ieeja ar ielūgumiem)

20.augusts

15:00 –  Emersons Kung-Šeng Vangs (Art Taipei direktors) “Māksla kā jauns Āzijas dzīves stils”

17:00 – Roberts Vitmens (fotomākslinieks) “Māksla aiz kadra" (darbs ar Barišņikovu)

21.augusts

17:00 – Guntars Pupelis (Investīciju fonds EXANTE) “Investīcijas mākslā. Par un pret.”

19:00 – Viktorija Stupina (kompānijas ARTCONSUL dibinātāja) «Kā iegādāties mākslu ar prātu»

22.augusts

18:00 Art Embassy izsole.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57315207sec.