Kūrorta rehabilitācijas centrs «Jaunķemeri» šonedēļ svin savu 50 gadu darbības jubileju

Ar iespaidīgām svinībām š.g. 4. augustā Kūrorta rehabilitācijas centrā (KRC) "Jaunķemeri" tiks atzīmēta uzņēmuma 50 gadu pastāvēšanas jubileja. Svinībās kopā ar kuplo uzņēmuma kolektīvu aicināti piedalīties ap 200 viesu. Pasākuma gaitā būs gan apsveikuma runas, gan svētku koncerts, bet noslēgumā visus gaida krāšņs salūts.

Svinības pilsētas mērogā turpināsies arī 5. augustā ar radošām darbnīcām, svētku tirdziņu un brīvdabas koncertu no plkst. 12:00- 17:00. Svētku laikā 5. un 6. augustā rehabilitācijas centra sporta laukumā norisināsies starptautiskās pludmales sēdvolejbola sacensības "Jaunķemeru kauss 2017", kurās piedalīsies komandas no dažādām valstīm.

KRC "Jaunķemeri" dibinātājs un ģenerāldirektors  Mihails Malkiels dzīvo ar Jaunķemeriem: "Jaunķemeru rehabilitācijas centrs man ir kā paša bērns. Centrs bija, ir un būs, lai saglabātu kūrorta ārstniecības tradīcijas Latvijā. Mūsu kopējais mērķis, neskatoties ne uz ko, saglabāt augstu profesionālismu, lai rehabilitācijas centrs darbojas, plaukst un lai tā darbinieki un viņu ģimenes, kas pilda šo cēlo misiju ir veseli un laimīgi."

Savukārt Jūrmalas pilsētas dome uzsver, ka par "Jaunķemeriem", kādi tie ir šodien, lielā mērā jāpateicas Kūrorta rehabilitācijas centra "Jaunķemeri" vadītājam, ārstam un zinātniekam Mihailam Malkielam, kurš ir viens no zināmākajiem kurortologiem Latvijā. Mihails Malkiels ar lielu entuziasmu iesaistījies kūrorta iestādes saglabāšanā un atjaunošanā.

Rehabilitācijas centra valdes priekšsēdētāja Elīna Malkiela ar smaidu sejā saka: "Tie ir tikai pirmie 50 gadi, kuru laikā centrs no sanatorijas ir pārtapis par plaša profila medicīniskās rehabilitācijas centru, izturējs neskaitāmos pārbaudījumus un ar stabilu pāriecību skatās nākotnē. Ir paveikts milzīgs darbs, kurā katrs centra darbinieks, bijušais vai esošais,  ieguldījis daļu savas dvēseles. Tā ir svēta lieta - strādāt pacientu veselības labā!"

Uz jubilejas svinīgo pasākumu ir aicinātas Valsts augstākās amatpersonas, Jūrmalas pilsētas domes, Rīgas Stradiņa universitātes, Dabas aizsardzības pārvaldes un citu organizāciju pārstāvji, kā arī kolēģi no Latvijas slimnīcām, Fizioterapeitu asociācijas, Ergoterapeitu asociācijas, uzņēmēji, sadarbības partneri, uzņemuma darbinieki un preses pārstāvji.

Uzziņai:

Kūrorta rehabilitācijas centrs "Jaunķemeri" ir dibināts 1967. gada 4. augustā un ir plaša profila rehabilitācijas centrs, kas savā ikdienas praksē apvieno mūsdienu rehabilitācijas tehnoloģijas ar vēsturiskām kūrorta ārstēšanas tradīcijām – dūņu un minerālūdens procedūrām.

Centrs sniedz medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus pacientiem ar kustību un balsta  aparāta saslimšanām, centrālās un perifērās nervu sistēmas slimībām, sirds un asinsvadu slimībām, reimatoloģiskām saslimšanām, diabēta komplikācijām, gremošanas trakta saslimšanām,

2016. gadā centrs sniedza medicīniskās rehabilitācijas pakalpojumus vairāk kā 11 000 pacientus gadā.

Centra dibinātājs, ģenerāldirektors Mihails Malkiels 2002.gadā apbalvots ar Trīs Zvaigžņu ordeni par ieguldījumu rehabilitācijas jomā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.97858sec.