Oficiāli atklāts atjaunotais saunu un baseinu centrs Jūrmalā «Wellness Oasis»

Pēc vērienīgas rekonstrukcijas 06. septembrī oficiāli tika atklāts viesnīcas HOTEL JŪRMALA SPA modernais saunu un baseinu centrs WELLNESS OASIS. Labsajūtas oāzes projektā ieguldīti teju 2 miljoni eiro. Tagad Jūrmalas viesi varēs baudīt vasaru 365 dienas gadā mūsdienīgā un ērtā saunu un baseinu centrā pašā Jūrmalas sirdī - Majoros uz Jomas ielas.

Vasaras noskaņās ieturētajā atklāšanas pasākumā viesus sagaidīja viesnīcas direktors Arne Kalbus,  viesnīcas līdzīpašnieks Antti Aru, pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla-Bula ar komandu.  Muzikāli izklaidēja apburošā Kristīne Prauliņa, viesnīcas restorāna JŪRMALA kolektīvs bija parūpējies par gardām uzkodām un krāsainiem kokteiļiem. Pasākuma viesu vidū bija sabiedrībā zināmas personas kā Jūlijs Krūmiņš, Edgars Stobovs, Marika Ģederte, kā arī viesnīcas sadarbības partneri gan no Latvijas, gan Igaunijas un Krievijas. Vakara viesi baseinos vēroja apburošas nāras un aizkustinošus priekšnesumus.  

HOTEL JŪRMALA SPA pārdošanas un mārketinga nodaļas vadītāja Kristīne Štāla – Bula izvadāja viesus cauri jaunajam saunu un baseinu centram un stāstīja par jaunumiem: WELLNESS OASIS atpūtas centrs viesnīcā darbojas jau kopš 2005. gada un ir ļoti populāra atpūtas vieta gan Latvijas vietējiem iedzīvotājiem, gan arī tūristiem. Vidēji gadā uzņemam ap 50 000 apmeklētāju. Šogad centrs tika pilnībā atjaunots un papildināts ar jaunām iespējām un pakalpojumiem, vienlaikus iegūstot mūsdienīgāku vizuālo noformējumu un tehnoloģiskos risinājumus. Saunu un baseinu centrs WELLNESS OASIS ir pieejams kā viesnīcas viesim, tā jebkuram Jūrmalas pilsētas apmeklētājam un vietējiem iedzīvotājiem.  Īpaši esam padomājuši par ģimenēm ar mazuļiem, izveidojot speciālu baseinu mazajiem viesiem. Turklāt, viena no 6 saunām ir pielāgota tieši mazākajiem apmeklētājiem, jo tās temperatūra ir zemāka un tur pēc ūdens priekiem, mazie apmeklētāji, var sasildīties, vērojot TV ekrānā multfilmas.”  

Saunu un baseinu centrs  WELLNESS OASIS ir plašs, izvietots divos stāvos. Viesi karsēties var 6 dažādās saunās (2 tvaika pirtīs, sāls pirtī, 2 dažādu temperatūru somu pirtīs un bērnu pirtī), kā arī atpūsties 3 dažādu temperatūru baseinos. Turklāt, centra apmeklētāju ērtībai pie baseina ir iekārtots AQUA bārs, kur ir iespējams atveldzēties ar ūdeni, svaigi spiestām sulām, vai ar kādu gardu kokteili. Tāpat centrā ir arī kaskādes un burbuļvannas. Tagad labsajūtas oāzē būs arī masāžas kabinets, kur saunu un baseina centra apmeklētāji uz vietas varēs saņemt masiera pakalpojumus. Būs iespēja arī iegūt zeltainu iedegumu visa gada garumā, sauļojoties solārijā.

Vairāk informācijas par saunu un baseinu centru: http://www.hoteljurmala.com/lv/spa-un-skaistumkopsanas-centrs/wellness-oasis

HOTEL JŪRMALA SPA ir 4 zvaigžņu viesnīca, kas atrodas Jūrmalas centrā uz Jomas ielas, kur pulsē kūrortpilsētas dzīve. Viesnīca piedāvā 190 ērtus viesu numurus, mūsdienīgu saunu un baseinu centru WELLNESS OASIS, plašu spa procedūru klāstu skaistumkopšanas un spa centros, kā arī gardas maltītes restorānā JŪRMALA ar plašu vasaras terasi, krāsainus kokteiļus SEASIDE kokteiļu bārā ar apburošu skatu pār Jūrmalu un Rīgas jūras līci. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20721602sec.