5 brīnišķīgas idejas, kā pavadīt Valentīna dienu Jūrmalā

Svētā Valentīna diena ikdienas steigā un drūzmā ir kā lielisks atgādinājums ikvienam par to, kas patiesi svarīgs. Pašu pagatavotas brokastis, mīļš sveiciens un buča vai atzīšanās mīlestībā, iespējams, Latvijas romantiskākajā pilsētā – Jūrmalā. Iepazīsties ar piecām lieliskām idejām, kā pavadīt laiku gada romantiskākajā dienā Jūrmalā!

Mirklis ziedu jūrā

Gaidāt īsto brīdi atzīties mīlestībā? Tad Valentīna dienā iesakām apmeklēt Bulduru Dārzkopības vidusskolas siltumnīcas, kur ziedu krāšņums un vilinošo smaržu sajaukums iedvesmos spert šo nozīmīgo soli.

Romantisku pastaigu iespējas

Ķemeru Nacionālais parks – vieta, kur spraigas sarunas ir liekas, taču klusums, mīlošā cilvēka klātesamība un dabas spēka vilinājums ir kā radīts Valentīna dienas īpašo mirkļu iemūžināšanai kā fotoattēlos, tā atmiņā. Protams, Jūrmalas pludmale ir slavena ar vasaras romantiskajiem saulrietiem, kuru vērošana ir iemantojusi rituāla statusu, taču pastaiga gar jūru ir skaista arī ziemā. Majoru pludmales posmā līdz Dzintariem ir izbūvēts apgaismots gājēju celiņš, kas īpaši piemērots naksnīgām pastaigām.

Galvaspilsētai tuvāk, senas priežu audzes paēnā, vijas Ragakāpas dabas parka koka laipas. Ragakāpa ir viena no Latvijas augstākajām kāpām! Zināms, ka nav sliktu laikapstākļu, vien nepiemērots apģērbs, tādēļ aicinām pirms pastaigas svaigā gaisā parūpēties par siltu džemperi un termosu ar karstu tēju, un ļauties piedzīvojumam.

Gardēžiem patiks

Vairāki Jūrmalas restorāni lutina apmeklētājus ar skatu uz jūru vai priežu galotnēm. Pašā jūras krastā ir restorāns "X.O Beach Lounge & Club", kur apmeklētājus gaidīs šampanieša glāze dzīvās mūzikas pavadījumā. Par godu Visu mīlētāju dienai izstrādāta īpaša ēdienkarte. Savukārt nedēļas nogalē džeza mūzikas piekritējiem restorāns "Kurshi terase" piedāvās baudīt vakariņas, klausoties saksofona skaņās, un bāra "Seaside" kokteiļu meistari cienās ar gardiem tematiskajiem dzērieniem "Hotel Jūrmala Spa".

Pabūt divvientulībā un mierā

Baudiet mirkli miera pēc sasteigtas darba dienas, palutinot sevi un otro pusīti ar augstvērtīgu masāžu, veldzējošu peldi baseinā vai tvaicēšanos pirtī! Ziemas sezonā teju vai visas labākās Jūrmalas viesnīcas piedāvā spa procedūras par īpaši draudzīgām cenām, un vairākas procedūras radītas tieši pāriem. Plašo piedāvājumu klāstu iepazīstiet visitjurmala.lv!

Noktirne par mīlestību

Gada romantiskākajā vakarā Dzintaru koncertzālē solokoncertu sniegs viens no izcilajiem Osokinu dinastijas pianistiem – Georgijs Osokins. Skanēs vispasaules slavu iemantojuši skaņdarbi, to skaitā leģendārās Šopēna noktirnes, kas ir īpaša Georgija Osokina firmas zīme. Tieši šī instrumentālā skaņdarba forma ir piemērota atskaņošanai vakarā vai naktī zem klajas debess. Biļetes pieejamas "Biļešu Serviss" kasēs.

Vairāk par Valentīndienas īpašajiem piedāvājumiem lasiet šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
Putnu dienas pārgājiens Dzērbenē Cēsu TIC
Kopā ar LOB Cēsu putnu grupas pārstāvjiem Agnesi Gaili un Mārtiņu Plataci dosimies dabā, vērosim dažādas putnu sugas un atpazīsim to balsis! | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02077484sec.