Izbaudi ziemas noskaņu koncertus un svētku norises Jūrmalā

Jūrmala aicina izbaudīt pirmssvētku laiku, apmeklējot Ziemassvētku noskaņu koncertus Dubultu baznīcā, Dzintaru koncertzālē, Jūrmalas Kultūras centrā un Dubultu koncertzālē. Kopā ar ģimeni un draugu pulkā aicināti apmeklēt Ziemassvētku un Jaunā gada sagaidīšanas pasākumus pilsētā.

Noskaņu koncerti Jūrmalas koncertzālēs

Dubultu baznīcā (Baznīcas ielā 13) notiks vairāki svētku laika koncerti. Pirmais koncerts notiks 7. decembrī, kad Ziemassvētku noskaņu programmā "Es ticu" muzicēs Inga Šļubovska-Kancēviča, Raimonds Ozols, Dita Krenberga un Valts Pūce. 11. decembrī plkst. 19.00 uz koncertprogrammu "Sniegpārslas stāsts" aicina Ieva Sutugova, Mārtiņš Burke-Burkevics un Normunds Pauniņš. 15. decembrī plkst. 17.00 Dubultu baznīcā notiks Marijas Naumovas Ziemassvētku koncerts "Pa īstam". 18. decembra koncertā "Ziemassvētku starojums" plkst. 19.00 klausītājus gaida tikšanās ar Jāni Paukštello, Antru Ozolu, Inetu Rudzīti un Māri Trankali. Biļetes uz koncertiem "Biļešu paradīzes" un "Biļešu servisa" kasēs.

21. decembrī plkst. 17.00 Dubultu baznīcā ikviens aicināts dziedāt Ziemassvētku  dziesmas kopā ar Ilonu Bageli, Jūrmalas pilsētas koriem un pūtēju ansambli koncertā "Iedziedi Ziemassvētkus". Ieeja bez maksas.

Dzintaru koncertzāle (Turaidas ielā 1) gada nogalē un Jaunā gada sākumā aicina uz vienpadsmit "Ziemassvētku festivāla" koncertiem, kas norisināsies no 13. decembra līdz 7. janvārim. Informācija par koncertiem mājas lapā dzintarukoncertzale.lv. Biļetes "Biļešu paradīzes" kasēs.

Arī Jūrmalas Mūzikas vidusskolā Dubultu koncertzālē (Strēlnieku prospektā 30) notiks ziemas noskaņu koncerti. 14. decembrī plkst. 18.30 koncertā "Sidraba stīgas" muzicēs Raimonds Ozols, Raimonds Macats un Jūrmalas Mūzikas vidusskolas audzēkņi. 21. decembrī plkst. 15.30 Riharda Dubras "Ziemassvētku kantāti" izpildīs Latvijas Bankas koris, Tumes jauktais koris, Tukuma pilsētas Kultūras nama sieviešu koris "Noktirne" un jauno mūziķu orķestris diriģenta Kaspara Vēvera vadībā. Ieeja koncertos bez maksas.

Jūrmalas Kultūras centrā (Jomas ielā 35) 30. decembrī plkst. 17.00 Vecgada koncertā muzicēs Inga Bērziņa (soliste), pūtēju orķestris "Jūrmala", vīru koris "Burinieks" un jauktais koris "Vaivari". Ieeja bez maksas.

Ziemassvētku gaidīšanas svētki

22. decembrī plkst. 16.00–18.00 pie Kauguru Kultūras nama (Raiņa ielā 110) notiks Ziemassvētku pasākums. Skanēs Ziemassvētku dziesmas Beātes Melderes un muzikālās apvienības "Beta" izpildījumā, būs dziesmas un rotaļas kopā ar Ziemassvētku vecīti un viņa draugiem un muzikāla izrāde "Labākais Ziemassvētku vecītis". Pasākuma apmeklētāji varēs piedalīties ledus skulptūras veidošanā un rosīties radošajās darbnīcās.

Radošās darbnīcas un aktivitātes ģimenēm ar bērniem Gaismas parkā.

Decembra sestdienās un svētdienās un arī 1. janvārī plkst. 16.00–19.00 Gaismas parkā (Dzintaru mežaparkā) notiks radošās darbnīcas, rotaļas un aktivitātes ģimenēm ar bērniem. Radošajās darbnīcās varēs liet laimes, dekorēt piparkūkas, atsevišķos datumos darbosies mazo galdnieku darbnīca, kur bērni kopā ar vecākiem varēs izgatavot rotājumu savai eglītei. Būs iespēja rotaļāties, veidojot smilšu zīmējumus un aktīvi darboties, izmēģinot florbola metienus un vingrinoties riņķu golfā. Radošo darbnīcu laikā būs iespēja iegādāties dažādus kārumus – vafeles un pankūkas –, siltu dzērienu, kā arī gardu zupu.

Sagaidi Jauno gadu kopā

Kā katru gadu, arī šogad pilsēta aicina Jauno gadu sagaidīt kuplā pulkā. 31. decembrī plkst. 23.00–01.00 aicināti uz pasākumu pie Kauguru Kultūras nama. Spēlēs Jaungada orķestris, būs kopīga ziemas dziesmu dziedāšana un svētku uguņošana. Svētkos aicināti ierasties maskās, interesantākās maskas saņems pārsteiguma balvu. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 31.03.2024 Jautrās LIELDIENAS Kandavā Tukuma TIC
31.martā Kandavas Promenādē tiks svinētas Lieldienas ar muzikālu izrādi "Pasaku sargi" pulksten 12:00, pūkaino mīluļu parādi, putnu būrīšu | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Jaunmoku pilī un parkā Tukuma TIC
Pirmajās Lieldienās, 31. martā, Jaunmoku pils aicina visus uz aizraujošu svinību dienu pils parkā. Šīs dienas laikā norisināsies aktivitātes visai | Skatīt vairāk
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.18179178sec.