Iepazīsti Jūrmalu ar jauno mobilo lietotni «Visit Jurmala»

Jaunā mobilā lietotne Visit Jurmala ļauj iepazīt Jūrmalu mūsdienīgi un ērti. Tajā pieejami jau sagatavoti dažādi ieteicamie maršruti, tūrisma objekti, ko vērts apskatīt, un to apraksti, karte, praktiska informācija un speciālo piedāvājumu sadaļa, kas noderēs gan jūrmalniekiem, gan pilsētas viesiem.

Balto smilšu pludmale 24 kilometru garumā, piejūras daba, ēkas ar krāšņu kokgriezumu apdari un laikmetīgās mākslas izstādes ir tikai daži pieturpunkti, kas ieskicē to, ko vērts apskatīt Latvijas lielākajā kūrortpilsētā.

Mobilās lietotnes sadaļā "Maršruti" var izvēlēties kādu no jau gataviem maršrutiem, ko izstrādājuši Jūrmalas tūrisma speciālisti, bet, ja nepieciešams, tos var viegli rediģēt un veidot katrs savu atbilstoši vēlmēm un vajadzībām.

Sadaļā "Objekti" mobilās aplikācijas lietotājs varēs atrast informāciju gan par populārākajiem apskates objektiem, gan kultūras un medicīnas iestādēm, gan restorāniem, kafejnīcām, spa un viesnīcām Jūrmalā. Lai atvieglotu maršruta plānošanu, izvēlētos objektus ir iespējams saglabāt, pievienot izvēlētajam maršrutam vai iegūt norādes, kā turp doties.

Sadarbībā ar Jūrmalas uzņēmējiem ir tapusi sadaļa "Īpašie piedāvājumi". Tajā tiks ievietota un papildināta aktuālākā informācija par mēneša vai sezonas piedāvājumiem gardai maltītei, mierpilnai atpūtai vai veselības veicināšanai.

Visu plašo Jūrmalas tūrisma piedāvājuma klāstu var ērti pārlūkot sadaļā "Karte".

Tāpat mobilajā lietotnē Visit Jurmala ir pieejama noderīga informācija gan par to, kā nokļūt pilsētā un iegādāties iebraukšanas caurlaidi, gan par sabiedrisko transportu un tuvākajām labierīcībām.

Informācija lietotnē ir pieejama trīs valodās – latviešu, krievu un angļu, un to bez maksas var lejupielādēt tādās vietnēs kā App Store (iPhone mobilajiem tālruņiem) un Google Play (Android tālruņiem). Lai to varētu pilnvērtīgi izmantot, ir nepieciešama tikai piekļuve internetam un aktivizēta globālā pozicionēšanas sistēma jeb GPS.

Plasāka informācija visitjurmala.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Senioru vīru kora “Baltie bērzi” koncerts Valmieras TIC
28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā senioru vīru kora “Baltie bērzi” 30 gadu jubilejas koncerts. Īpašais viesis: Zigfrīds Muktupāvels. | Skatīt vairāk
Latvija 5 EUR
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.84897494sec.